Şimdi Ara

U.S Polo2dan tshirt felan alan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeste bakıyorum bu u.s polo'dan giyiyor.. Gidiyim bi bakayım dedim fiyatlara en kaytırık düz renk en ufak deseni bile olmayan model 40 tl'den başlıyor hade 40 tl ye lafım yokta azcık işin içine desen felan 1-2 çizgi girdimi 80 tl oluyor fiyatı. bu nedir arkadaş.. ama herkesin üstünde var bu tshirtlerden çakmamı giyorlar nappıyolarsa ?? o tshirtlerin maliyeti 5 tl en fazla sattıkları fiyata bak.. yinede güzel tshirt yapıyorlar tabi gelelim asıl konuya internet üstünden daha ucuza bu tshirtlerden bulabilcegim yer varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Herkeste bakıyorum bu u.s polo'dan giyiyor.. Gidiyim bi bakayım dedim fiyatlara en kaytırık düz renk en ufak deseni bile olmayan model 40 tl'den başlıyor hade 40 tl ye lafım yokta azcık işin içine desen felan 1-2 çizgi girdimi 80 tl oluyor fiyatı. bu nedir arkadaş.. ama herkesin üstünde var bu tshirtlerden çakmamı giyorlar nappıyolarsa ?? o tshirtlerin maliyeti 5 tl en fazla sattıkları fiyata bak.. yinede güzel tshirt yapıyorlar tabi gelelim asıl konuya internet üstünden daha ucuza bu tshirtlerden bulabilcegim yer varmı ?

hocam maliyeti 5 tl diye bişey yok kullandığı kumaş kaliteli bir kumaş 5 tl sadece kumaş parasıdır bunun dikiş parası nakış işçilik vade farkı yani maliyet dediğin o kadar basit değil ben kendim t-shirt üretiyorum 5 tl ye maliyet çıkartamadım bugüne kadar o aldığın mağazanın giderleri var 20tl ye toptanı geliyordur perakendede en az 1'e 1 kar koymalıki mağaza giderleri karşılansın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 10 Haziran 2010; 9:06:06 >

• hocam şimdi normal bi tshirt alırsın süner iğrenç bi görüntü verir ama us polo pahalıdır bendede var 49 liraya almıştım 1,5 senedir giyiyorum süper tavsiye ederim
  • Ben de okul için aldım yoksa hayatta almazdım. Boş yere kazıklıyolar kumaşı hiç kaliteli değil. Dayım tekstilci onların üretimini vs biliyor. Aldıktan sonra keşke almasaydın dedi ama iş işten geçti. Asıl polo zaten Ralph Lauren dir, bunlar boş...
  • Kesimi hoş bir marka . fiyatıda kalitesine göre normal. 2 yıl once o dedigin tek renk tshirtlerden almıstım. renkleri hala solmadı.
  • parfümü var bende güzel kullanıyorum. sosyete pazarında görmüştüm en son bu t-shirtleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

parfümü var bende güzel kullanıyorum. sosyete pazarında görmüştüm en son bu t-shirtleri

Polo ne arar la bazarda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence her markanın hem kaliteli hemde kalitesiz urunleri vardır... yada boyle demiyeyimde size hitap eden urunleri ama bu urunleri sezon sonunda almak cok daha mantıklı oluyor
  • 40 TL. olanlardan almayın pişman olursunuz kumaşı iğrenç 1 hafta kullanırsınız sonra ne kadar genişleyeciğini görürsünüz,diğer yüksek fiyatlı olanların kumaşı farklı onun için pahalı
  • bende 3 tane polo yaka var düz renk devamlı giyiyorum birşey olduğu yok.Sezon sonu almıştım hemde tanesi 25 tl dan.Saglam markadır.Arkadaşların yorumlar garip.Kumaşı kötü,genişliyor falan.Bende hiç böyle birşey olmadı.
  • Valla ben viaporttan 2 tane aldım 20 ytl ye gayet güzel bence. düz t-shirt ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.