Şimdi Ara

U.R.F da karşılaştığım ilk troll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamı tüm oyun boyunca afk sandık sonra bi baktık ezreal ulti atıp atıp kesiyor basete, afk ise neden 1000 mr+armor gelmemiş? dedim sonra adam item alıp satmaya başladı basete.

U.R.F da karşılaştığım ilk troll

Buradaki ölümlerde yerinden bile kıpırdamadı adam. Karşı takım dalga geçerken birden q spamleye spamleye girdim sonra adamların yakınına 4 kişi tp olup minionsız bitirdik.

• Birde resim koymayı öğrensen.
  • basete nedir? yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor türkçe katliamı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 8 Nisan 2014; 15:35:31 >
  • Biraz cumleleri mi eksik kurmussun ben mi gerizekaliyim gec anladim ne demek istedigini Her neyse fun modda bi insan afk kalmak ister ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihanair'in neyi oluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

basete nedir? yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor türkçe katliamı resmen.

beyste, online oyundaki terimleri kullanırken nasıl türkçe katliamı yapmış olabilirim ki? Lafa bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

Birde resim koymayı öğrensen.

Bende gözüküyor resim, ya bu sitede blocklanmıştır da sende dns yok, ya da direk internetin sorunlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

Biraz cumleleri mi eksik kurmussun ben mi gerizekaliyim gec anladim ne demek istedigini Her neyse fun modda bi insan afk kalmak ister ki

Aslında hiç yazmayacaktım resim var diye ama sonra koyduktan sonra bir iki şey ekleyeyim dedim.
  • 1000 mr gelmedi basete ? sonra item alıp sattı basete . adam hiç yerinden kıpırdamadı basete
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

1000 mr gelmedi basete ? sonra item alıp sattı basete . adam hiç yerinden kıpırdamadı basete

Evet, oyundan çıkınca 1000mr geliyor ya,bu adam çıkmadı, hiç hareket ettiğini görmedik ama çaktırmadan ediyormuş demek ki, urf olduğu için gelen gold ile warmog aldı bi tane ezreal ultisini tankladı sonra ezreal why? yazınca geri sattı, ezreal sadece ult doldukça atarak legendary oldu.
  • onu boşverde master buildin yanlış bence
  • Basete ne ya dağdamı büyüdün

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

beyste, online oyundaki terimleri kullanırken nasıl türkçe katliamı yapmış olabilirim ki? Lafa bak.

1-Base beys diye okunmuyor beyz diye okunur.
    2-Türkçede yabancı kelimelerin sonuna ek getirilirken türkçe okunuşuna göre ekleme yapılır. "Basede"
    3-Eğer ingilizce okunuşuna göre ekleme yapılsaydı hadi bide okunuşuda beys olsaydı yine basete olmazdı basede olur.
    4-Adamı tüm oyun boyunca afk sandık sonra bi baktık ezreal ulti atıp atıp kesiyor basete, afk ise neden 1000 mr+armor gelmemiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 8 Nisan 2014; 20:26:33 >

• quote:

quote:

Beyz diye okunur hocam
  • quote:

quote:

quote:

1-Base beys diye okunmuyor beyz diye okunur.
    2-Türkçede yabancı kelimelerin sonuna ek getirilirken türkçe okunuşuna göre ekleme yapılır. "Basede"
    3-Eğer ingilizce okunuşuna göre ekleme yapılsaydı hadi bide okunuşuda beys olsaydı yine basete olmazdı basede olur.
    4-Adamı tüm oyun boyunca afk sandık sonra bi baktık ezreal ulti atıp atıp kesiyor basete, afk ise neden 1000 mr+armor gelmemiş?

Öncelikle ingilizler beys, amerikanlar beyz diye okur ve sırf laf atmak için buna takılman çok gereksiz, konunun amacı ingilizce terim kullanmak değil komik bir olayı paylaşmak ki anlaşılan onu da anlamamışsın. Adamı afk yani away from keyboard sandık lakin adam aslında bilgisayar başında devamlı bizi izliyor, gülüyor ve arada bir biz bakmıyorken hareket ediyormuş, o yüzden 1000 mr+armor gelmedi, nesini anlamadın bunun? Hayır bu havalarınız kime onu anlamıyorum, nedir bu İlber Ortaylı tavırları? Harvard Cambridge çıkışlı mısınız ne yani olayınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

onu boşverde master buildin yanlış bence

Önerilere açığım, ama bunun urf modu olduğunu ve itemların cooldownlarının da oldukça düşük olduğunu unutmayalım.
  • quote:

quote:

Önerilere açığım, ama bunun urf modu olduğunu ve itemların cooldownlarının da oldukça düşük olduğunu unutmayalım.

Sen söylüyorsun cd ler düşük diye mahvolmuşu napacaksın basic mi vuruyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

Evet tam tersine attack damage a ihtiyaç yok, q attıktan sonra seni öldürmeleri çok kısa sürüyor bir daha q atmazsan, auto attackte her vurduğunda q cd düşürüyor, o yüzden her q arasında 2-3 defa vurmak gerekiyor, sword of the divine bile yapmayı düşünmüştüm ama karşı takımda zhonya yoğunluğu olunca vazgeçtim. Yani anlayacağın dilden anlatacak olursak attack speed vulnerable olduğun süreyi kısaltıyor, master yinin bu moddaki tek özelliği de bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet tam tersine attack damage a ihtiyaç yok, q attıktan sonra seni öldürmeleri çok kısa sürüyor bir daha q atmazsan, auto attackte her vurduğunda q cd düşürüyor, o yüzden her q arasında 2-3 defa vurmak gerekiyor, sword of the divine bile yapmayı düşünmüştüm ama karşı takımda zhonya yoğunluğu olunca vazgeçtim. Yani anlayacağın dilden anlatacak olursak attack speed vulnerable olduğun süreyi kısaltıyor, master yinin bu moddaki tek özelliği de bu.

ben master kullanmıyorum ama aldığımda (jungle değilsem),

statik-kanasusamıs-hayalet-savaş çizmesi-ebedi-son fısıltı (sırasını hatırlamadığımdan karışık yazdım ama statik ilk)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

1000 mr gelmedi basete ? sonra item alıp sattı basete . adam hiç yerinden kıpırdamadı basete

Evet, oyundan çıkınca 1000mr geliyor ya,bu adam çıkmadı, hiç hareket ettiğini görmedik ama çaktırmadan ediyormuş demek ki, urf olduğu için gelen gold ile warmog aldı bi tane ezreal ultisini tankladı sonra ezreal why? yazınca geri sattı, ezreal sadece ult doldukça atarak legendary oldu.

Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor, hayatında yazı yazmadın mı sen? Warmog aldı kim aldı? Bi tane ezreal ultisini tankladı demişsin burada zaten 404 fatal error verdim okurken. Why yazan kim ezreal mı ezreala yazan mı kafam allak bullak oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.