11. Sınıfım malum yaz geldi bende yazın tytyi bitirmeyi dusununuyorum. Ders ders bütün playlistleri ve kitapları belirledim fakat sıkıntı şu ki youtubedaki bütün hocalar en az 35 40 gün yazmış o dersi bitirmek için. Örnek olarak sadece turkce için bile 50 günlük playlist var. Durum böyle olunca bende acaba yetişmez mi diye düşünmeye başladım çünkü geometri de dahil 6 ders var. Birde bunun denemeleri soru çozmeleri de eklenince çok uzuyor. Yazın rahat biter tyt 4 5 saatlik calismayla diyordum ama fikrim degisti. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim yazın tamamen bitirmeyi ve denemelere geçmeyi planlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tytyi yazın nasil bitirmeliyim

-
-
osym sinavlarini kazanmanin puf noktasi turkce ve matematigi cok iyi yapmaktir. Kendine ben bu iki dersi iki sinavda da paramparca edecegim sozu ver. Diger dersler yan aktordur, halledilir bir sekilde. Zaten araya onca zaman girecegi icin coktan unutursun bile.
-
Direkt tyt denemesi çözmekle başla hatta ayda en az 2 tane tyt denemesi çöz ve denemelerini çok çok iyi analiz et nokta atışı konuyu çalış bu şekilde geçireceğin yaz seni çok geliştirecektir oturup ders videoları playlistlerde boğulma ne kadar soru çözer ve o sorularda ne kadar hata yapar ve o hataların üstüne ne kadar gidersen bir bakmışsın ki netlerin yükselir sakın konular birbiriyle bağlantılı baştan başlayayım şöyle böyle deme soru çöz soru çöz soru çöz.
-
Zaten en önemli eksiğim geometri ve fen, Türkçeden 32 33 net matematikten de 25 civarı yapıyorum Türkçede bi kaç dil bilgisi matematikte de 2 3 konu eksiğim için 70 80 tane video izlemek bana da mantıksız geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sana tavsiyem çok fazla paragraf ve matematik sorusu çöz. muhakkak kitap oku ki türkçede hızlan. fen ve sosyal derslerin çok kötü değilse onları sene içinde hem denemelerde hemde eksik olduğun konularda biraz üstüne gidip kolaylıkla halledebilirsin.
sana bir tavsiyemde her hafta bir deneme muhakkak çöz. eğer maddi imkanın varsa 2-3 tane kurs dershaneyle anlaşıp sadece tyt denemelerini çözmeye git.
tyt için sürekli konu çalışmak zaman kaybından başka birşey değil bol pratik ve farklı soru tipleri görmen yeterli olur.
örneğin köklü sayıları yapabiliyorsun ama bir denemede hiç görmediğin bir soru tipi görünce yapamadıysan tekrar konu çalışma benim en büyük hatam buydu. o konuya tekrar çalışmak sana o soruyu çözdürmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X