Şimdi Ara

Tytde zor soru cozmek yalan oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler tytde anladigim kadariyla cok kolay soracaklar 2.sinavda dayicaklar o yuzden bosuna tytden zor soru cozmeyelim bence bende bugunden itibaren 2.sinava hazirligimi baslatiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACIT -- 26 Ekim 2017; 16:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yks ikinci sınav hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhotSht

    Yks ikinci sınav hocam

    Duzelttim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çözmeyin bence de
  • TYT'yi geçmek için burun lazım hocam soruları koklamak lazım burun varsa derece yapılır
  • Kardeş sen bence yanlış anlamışssın adam ezbercilikten kurtarmak istiyoruz dedi mesela tyt de mattan işlem önceliği, temel kavramlar, basamak kavramı, üstlü-köklü sayılar, bölme, toplama ya da çıkarma da bilinmeyen sayıları bulma, problem, oran-orantı gibi konular ağırlıklı olur. Adam gider bir problem sorar kalırsın ama ona bakarsan problem okuduğunu anlamaya yönelik herhangi bir formülü, bilgisi, şunu bunu yok ve ygs problemlerinde gerçekten çok işlem kalabalığı yok. Ben ygs mat gibi olur ama bir iki tık daha kolayı olur 7-8 tane de eleyici soru sorarlar. Bence boşlamamak lazım. Çünkü bu yazdığım konuların hepsi ortaokulda da var. tyt de türev integral sormayacağını biz de biliyoruz ama adam herkesin anlaması için ve kendi de fazla anlamadığı için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum. tyt için bol bol deneme çözmeli ve işlem hızını arttıracak çalışmalar yapmalısın Türkçe için bence klasiklerden hoşuna gidenleri okumaya başlayabilirsin ve 2-3 günde bir Türkçe denemesi veya paragraf çözmelisin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

    Kardeş sen bence yanlış anlamışssın adam ezbercilikten kurtarmak istiyoruz dedi mesela tyt de mattan işlem önceliği, temel kavramlar, basamak kavramı, üstlü-köklü sayılar, bölme, toplama ya da çıkarma da bilinmeyen sayıları bulma, problem, oran-orantı gibi konular ağırlıklı olur. Adam gider bir problem sorar kalırsın ama ona bakarsan problem okuduğunu anlamaya yönelik herhangi bir formülü, bilgisi, şunu bunu yok ve ygs problemlerinde gerçekten çok işlem kalabalığı yok. Ben ygs mat gibi olur ama bir iki tık daha kolayı olur 7-8 tane de eleyici soru sorarlar. Bence boşlamamak lazım. Çünkü bu yazdığım konuların hepsi ortaokulda da var. tyt de türev integral sormayacağını biz de biliyoruz ama adam herkesin anlaması için ve kendi de fazla anlamadığı için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum. tyt için bol bol deneme çözmeli ve işlem hızını arttıracak çalışmalar yapmalısın Türkçe için bence klasiklerden hoşuna gidenleri okumaya başlayabilirsin ve 2-3 günde bir Türkçe denemesi veya paragraf çözmelisin.

    Hocam adam soyle bisey de dedi:her okula esit sartlarda bakmak istiyoruz tytde bence bu laf tytnin kolay olacaginin gostergesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazperen

    TYT'yi geçmek için burun lazım hocam soruları koklamak lazım burun varsa derece yapılır

    Hocam burun varda estetik yaptirirsam buruna derece yaparim heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.