Tyt zeka işimi

-
-
Çalışma+zeka+stres yönetimi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Strateji
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
Herkes makina gibi ezberlenmiş soru kalıplarını yapıyor işte bilmeyen de kalıyor öyle, eğer sınavların klasik olma şansı olsaydı işte ozaman %100 bilgi ölçüyor diyebilirdim.
Pratik zeka ve soğukkanlı olmak bence stresten o an o kadar basit soruları boş bıraktım
Hocam zeka faktörü aytde yok mu sanki? Yüksek matematiğe giriş ayarında sorular var, ciddi soyut düşünme ister bu da. Tyt daha çok stres yönetimi, baskı altında karar alabilme gibi şeylere oynuyor.
Hocam "Şu zeka işi mi, bu gerizeka işi mi?" gibi konular çok saçma. Eğer her konuya yeterince çalışmadıysanız, zekanızı kullanabileceğeniz bir alana sahip olmazsınız çünkü ÖSYM her sınavda akıllı davranır ve soruların çoğunu, bilgisizce, şıklardan giderek çözebileceğiniz şekilde yapmaz. Bence bu konu hem AYT hem de TYT için geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHenry -- 15 Haziran 2019; 18:11:33 >
Kriz altında stres yönetimi+dikkat+hız
Hız+zeka.Hız da zekaya bağlı aslında. -
Sınav anı tamamen
O kadar da zeka değil. Geometriye de çalışmış olsam full yapmıştım biliyorum ki geo da zor değildi
Bana saçma geliyor zeka mı değil mi vs
Tamamen çalışmak ve çok pratik yapmış olmak
Ben buna inanıyorum
Zeka işi değil. Çalışma+stres yönetimi. Şu sınavda stres yapmasaydım 100+ net yapardım. Sınavda aşırı stres yaptığımdan çok kötü bir net yapacağım muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeka işi çünkü tam olarak beyin hızını ölçüyor.
Bence zekanın etkisi var ama tamamen zeka işi diyemeyiz. -
Hiçbir sınav zeka isi olamaz iq testi bile zeka ölçemez -
pardon hocam virgül koymayı unutmuşum. 154 iqumla selamlar (hastanede ölçüldü) nöroçeşitliyim okul hayatım olmadı
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam "Şu zeka işi mi, bu gerizeka işi mi?" gibi konular çok saçma. Eğer her konuya yeterince çalışmadıysanız, zekanızı kullanabileceğeniz bir alana sahip olmazsınız çünkü ÖSYM her sınavda akıllı davranır ve soruların çoğunu, bilgisizce, şıklardan giderek çözebileceğiniz şekilde yapmaz. Bence bu konu hem AYT hem de TYT için geçerlidir.
|
-iyi günler doktor hanım -iyi günler fermenteskiya31 lamlar, bundan yaklaşık bir sene evvel kısmi olarak çok güvendiğim bir arkadaşım bana "artık her altı ayda bir iq testi yaptırmayanlar geriye dönük olarak yedi sene devamlı surette primlerini yatırmak zorunda kalacaklar " dedi -dinliyorum buyrun. -neyse efendim ben de bu cezayı ödememek adına size geldim ki iq mu ölçün ve bana durumu anlatın. -anlıyorum ,sizi şuraya alalım o zaman ,makineye bağlayalım ki sonucu inşallah alabilelim. -hay hay -evet sonuçları aldık. size ilk önce iyi haberi mi vereyim ? yoksa elim haberi mi küteleyim? -bu ve bu gibi durumda iki seçenek varsa? ,o zaman iyi haberin hiç bir kıymeti hayriyesi yok demektir. zira kötü haberin heyecan-ı ceremesini ne diye olsun ? iyi haberi mi vereyim kötüyü mü? e kötüyü verme o zaman ,iyi madem hakkaten iyi ,o zaman kötüyü napayım? direkt kötü haberi ver yeter. diğeri leblebi çekirdek mübarek. -sizi sonra anlamayı tercih ediyorum çünkü sonuçlar gerçekten garabet. iq nuz ölçümlerimize göre 34.529 iq/m . -iq/m derken? -iq/metre. ve bu duruma göre siz rahatlıkla yemek yiyebilir ,çay içebilir,oy verebilir ve hatta kredi çekebilirsiniz.! -anladım peki pansuman yaptırmam gerekiyor mu? -elbette gerekiyor. haftada 6 kez pansuman yaptırmanız şart ve pansuman başı 42 lira sizden 12 lira da sgk dan alacağız. -benim kredi çekmem de zaten bir sorun yok ki..! kart limitim 25 bin lira. -limitte sorun yoksa o zaman kart numaranızı ve şirfenizi ve güvenlik numaranızı ve bir de annenizin kızlık soyadını alabilirsem daha faydalı olabileceğimi hissediyorum size karşı. -elbette buyrun veriyorum tüm bilgilerimi... -veli bey çok naziksiniz ve kibarsınız. ilk on pansumanı size yarı fiyatından yapacağım ve 3 puan daha iq artırma garantisi veriyorum. -3 puandan ne çıkaki? -3 puan ordan beş puan buradan biriktire biriktire alim olursunuz dayı.! -puanşampuan |
Benzer içerikler
- eyüp b hangi üniversite mezunu
- diş hekimi doktor mudur
- asistan doktor maaşı
- tyt genel deneme önerileri
- ara tatilde kyk da kalınır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X