Bildirim
TYT'ye 5 net AYT'ye 5 net ekleyerek hesaplamak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok iyimser
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam TYT Türkçeye 3 net matematiğe 2 net , ayt matematiğe 2 net ayt fene 3 net ekledim. bir de 80-120 k aralığı için soruyorum. tutmaz mı sizcequote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Çok iyimser -
O netleri düşürerek hesapla bu sene daha kolaydı
Geçen sene de girdim bu sene daha zordu yaquote:
Orijinalden alıntı: cccliseliumutccc
O netleri düşürerek hesapla bu sene daha kolaydı -
up -
Fazla iyimser hocam. Puangodan bakın 2018-2016 arası bir sıralama gelir büyük ihtimalle.
2017 şansı yok mu? :/quote:
Orijinalden alıntı: captainawesome
Fazla iyimser hocam. Puangodan bakın 2018-2016 arası bir sıralama gelir büyük ihtimalle. -
Hiç sanmıyorum ama kimse bilemez.
İmkansız değil, imkansızın bir tık ötesinde. 5’er net eklemek +10 ne yahu zaten sınavda kaç soru var.
80-120k’ geliyorsa geçen seneye göre yığılmaya bağlı daha kötü gelebilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umut fakirin ekmeğidir hocamquote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
İmkansız değil, imkansızın bir tık ötesinde. 5’er net eklemek +10 ne yahu zaten sınavda kaç soru var.
80-120k’ geliyorsa geçen seneye göre yığılmaya bağlı daha kötü gelebilir.peki dediğim aralıkta 2017 gibi gelme ihtimali var mı?
-
Hocam hayal kırıklığı yaşamamak için 2017’yi beklemeyin. Bunlar fazlasıyla iyimser. Emin olun şu an kabullenmek, Temmuz 18’indeki yaşayacaklarınızı pasifize eder. Siz 2018 sıralamasına hazırlanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 22 Haziran 2019; 2:53:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 2018 den iyi gelir ya. bilmiyorum siz mezun musunuz? ama bu sene hem tyt hem ayt daha zordu. :/quote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
Hocam hayal kırıklığı yaşamamak için 2017’yi beklemeyin. Bunlar fazlasıyla iyimser. Emin olun şu an kabullenmek, Temmuz 18’indeki yaşayacaklarınızı pasifize eder. Siz 2018 sıralamasına hazırlanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X