Şimdi Ara

TYT Ve AYT den matematik icin kaç sb çözülmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru başlıkta yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Altyapı için karekökleri çözücen. Ondan önce seviyene göre bi kitap daha çözebilirsin. Karekökten sonrada müfradata aşırı yakın ve orta üstü zorlukta bi soru bankası iyi olabilir.

TYT için ayt ye göre 1 kitap az bitirilebilir. En önemlisi çözeceğin denemeler olacak. Soru bankalarının tamamı soru çeşidi görüp altyapıyı geliştirmek iç in . Asıl neti denemerlerle arttırıcaksı. Denemeye EN AZ 2 3 ay bırakmaya çalış. Özelli kle tyt için.

Biraz genel konuştum iyi çalışmalar
  • hocam tyt matı 37 yaptım ve çok abartmana gerek yok işin tyt kısmını, 345'in son ikişer testini(ilk testler fazla kolay oluyor), acil ve karekök tyt soru bankasını anlayarak ve yapamadıklarını mutlaka sorarak çözmen kafidir. ve yine 345 ve acilin denemeleri de oldukça kaliteli...

ayt mat için ise 30.25 net yaptım. ayt ayağında çember analitiği, elips hiperbol vs konuları çok umursamayarak yaptığım hatadan dolayı düşük geldi. Ayt için de fen bilimleri, karekök(bence mutlaka çöz) soru bankaları ve yüzdeyüz ile çap yayınları fasiküllerini önerebilirim. başarılar...
  • 2+2 toplamda en az 4
  • rommero33 R kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim güzel bir yol gosterdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarmuzo -- 4 Eylül 2018; 15:29:3 >
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    çok teşekkur ederim cok guzel tavsiyeler

• Tyt için 1 ayt için 2 tane çözsen yeter sonra denemelerle yükseltirsin netlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cakeadam kullanıcısına yanıt
    tyt icin acil mi yoksa 345 mi önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarmuzo

tyt icin acil mi yoksa 345 mi önerirsiniz
    Seviyene bağlı. Matematiğin iyiyse ve kendine güveniyorsan acil çöz ama 345 de yeterlidir

yani acil daha ileri seviye ama 345 çözsem de yeterlidir diyorsunuz ?

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Evet 345 yeterli sonrası deneme

anladim teşekkürler bazıları acili çözmeden sınava girmeyin falan demiş kimisi 345 in ilk 2-3 testi çok kolay yani çöp demiş o yüzden kararsızlığa düştüm

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Tytde matematikte çalışılacak bir şey yok zaten sadece pratiklik kazanmak için 1 tane sb çözülmeli

• Ayt için öneriniz var mı? Ben üçdörtbeş ayt aldım ama kolay geldi ondan sonra acil çözmeyi planlıyorum kitabı gerçi daha çıkmadı da. İkisi yeterli olur mu bilemedim. Geçen sene acil mat çözen var mı? Üç aşağı beş yukarı aynı olur gibi geçen seneki kitabıyla. Zorluk düzeyi nasıldı?

• 4SenelikMEZUN kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni basımı mı aldın 345in kırmızı kapaklı?

geçen sene ki galiba a+ testleriydi baya ufuk açıyordu, bu sene de muhtemelen aynı düzeyde olur, bir iki haftaya piyasaya çıkar acil mat2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 4 Eylül 2018; 19:48:38 >
  • 2+2/3

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

Hocam soruların düzeyi nasıl? İçerik geçen senekiyle aynı sadece müfredattan kalkan yerler mi çıkarılmış yoksa yeni sorular eklenmiş mi? Bide resim atma şansın varsa atabilir misin nette bulamadım örnek pdf falan

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Forumdaki konuya attım bir bakın. Ben geçen sene çözmedim bilmiyorum. Değişik soru tipleri var. Hem elim alışsın hem de farklı sorular göreyim diyenler için uygun gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.