normalde rüştü hocadan dinlemeye başladım ama 2020 yks'de ona güvenenler patladı diyenler ve gereksiz taktikler veriyor diyenler var ama aynı zamanda onun sayesinde fulledim diyende var. bu kişiler rakip elemeye mi çalışıyorlar anlamadım ? ama forumcu kardeşlerime güveniyorum. sizce hangisi daha iyi ? (sayısalcıyım) |
TYT TÜRKÇE rüştü hoca vs kadir gümüş vs türkçenin matematiği

-
-
hepsine baktım bana en uygun olanı aker hoca oldu
-
ben ikisinin videolarını da izledim ama 2 si de bana hitap etmedi, şuan aker kartaldan dinliyorum adam baya iyi anlatıyor bence kişiden kişiye değişebilir tabi. türkçem hiçbir zaman iyi olmadı, şimdi en azından net çıkarabiliyorm dilbilgisinde. he birde adam arada muhabbet falan ediyor ama ben rahatsız olmadım hiç hatta dersle alakalı şeyler daha çok aklımda kaldı bu sayede. ama kadir gümüşle rüştü hoca arasından iyi olan hangisiydi diyorsan kadir gümüş rüştü hocadan bi tık daha iyiydi bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P a i n e -- 8 Aralık 2022; 15:50:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dil bilgisinde tavsiyem konuyu izleyip ardından soru çözümleri izle
önce hızlıca sen çözmeye çalış ardından hocadan izle
böylelikle hemen oturur
-
Sınav üniversite sınavı 18 22 yaş kişiler hatta nineler dedeler giriyor adamların çoğu sanki ilkokulda sbs ye hazırlanan çocuğa anlatırmış gibi ders anlatıyorlar ben rüştü ile kadir hocayı dinlerken garip hissediyordum aker hoca daha iyi soru çözüm falan oradan izlemiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aylardır su soru cozumunu oturtamadim ya
ozellikle matematikte sadece fasikul konu anlatim ve uygulamalari yapip kalkiyorum, soru cozmek iskence geliyor.. sonra da konulari unutuyorum diye bosluga düşüp tekrar yqpmıyorum yapsam da soru cozme becerisi gelmiyor.. mat geo fena gercekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben soru çözmekten çok zevk alıyorum.özellikle geometri ve ayt matematik ile uğraşmak çok güzel
fakat konu dinlemek kadar sıkıcısı yok
eğer konuyu öğrendikten sonra kendin sorularla uğraşmıyorsan boşa çalışıyorsun demektir.
bir an önce hatandan dön derim
-
hocam pm acik mi soru cozum grubu falan biliyor musunuz dh nin vardi kapanmis
haklisin ea da 100k yapsam yeter temelim yoktu bu yuzden olusmasi icin temmuzdan beri ugrasiyorum, soru cozume vakit kalmadi ve beni korkuttu acikcasi.. bu saaten sonra gec mi kaldim acaba
6 ay var.şu 3 ayı varını yoğunu ortaya koyarak çalış.yaptığın tek aktivite ders çalışmak olsun
kalan 3 ay da çok çalışacaksın fakat şimdi tempoyu bayağı bir arttırmalısın.son aylar stres üst seviyelerde olduğu için o kafayla konu çalışamazsın.
şimdiden konuları bitirmeye bak
soru çözüm gruplarına artık gerek yok.her çözdüğün sorunun video çözümü mevcut
bazı soruların çözümlerinin youtube üzerinde bir ton alternatifi olabiliyor
iyi çalışmalar
-
Hocam zaten sabah 5 de kalkıyorum. Araları saymadan 3 saat mikail hoca ile ödf konu çalışıyorum sonra kenan kara ucgenler cakisiyorum. Temmuzdan beri bunu yapıyorum ödf 1-2 bitti ödf 3teyim geometri de kenan kara ucgenleri iki kez bitirdim ama dogru kaynak secimi ve soru cozme aliskanligim yok. Sorun orada. Sosyal hayat olarak sadece spora gidiyorum
Bu yuzden birey a-b geometri satin aldim
gecen ay da baslayacagim diye tyt denemeleri ve problem fasikulleri aldim ama baslayamadim. Mikailden cozduklerimi okuyup ise dalmayi dusunuyorum nasil olur sizce?
Bu arada ea 100k istedigim icin mattan 10-15 net yeter iki sınav icin de
Hocam üçünü de izledim hem türkçe hem edebiyatta. Sıfır değilsen ve neyin ne olduğuna çok kafa patlatmadan pratik şekilde öğrenmek için en iyisi Rüştü.
Vaktin varsa ve çalıştığını birdaha unutmadan kalıcı öğrenmek için kesinlikle Kadir Gümüş. Kafana vura vura öğretiyor çektiği soru çözüm videolarında da iyice kazıyor.
Konulara hakimsen pratik ya da bilmediğin ince şeyleri öğrenmek istiyorsan, zor göreyim diyorsan Türkçenin Matematiği güzel bir alternatif ama öğrenmek için ilk 2 hocaya göre bence 3.sırada kalıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X