Şimdi Ara

tyt türkçe 33 dk 30 net vs 40 dk 33 net vs 45 dk 36 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru ortada hangisi tercih edilebilir turlama taktiği için hızlı bitirilip sonra boşlara bakmakmı yoksa trk yi başlayıp isterse 60 dk olsun bitirip devam etmek mi

• Hocam valla ben başlarda 20 tr sonra bi turlatıp 15 20 karışık çözüp tr geri dönüyodum hiçbir faydasını görmüyodum bence ama bu kişiden kişiye değişir tabi. Bence tr baştan bitirilip (50 dkyi aşmadığı sürece) öyle devam edilmeli. Çünkü beyin ister istemez yorulduğu için tr bitince bir rahatlama ve dolayısıyla tekrar gaza basma isteği oluyor en azından bende. Öyle yama yama hoş değil ya. Ve başlıktaki soru da 45 dk 36 net. Tr max 45 dkda bitmeli zaten. Max o da en kötü max

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.de bir süre devam edin. Beynin alışma sürecine girmesi lazım. Gittikçe odak katsayınız artacaktır ve yanlış sayınız azalacaktır. Velev ki işe yaramadı. O zaman planınızı değiştirebilirsiniz.

• Olabildiğince hızlı, takıldıkça atlamalı olan(turlama)(çok fazla soruyu atlamadan tabii)
    Daha sonra geri dönecek zamanın kalıyorsa bu

35-40dk iyidir
    Ama 45dknın 36 neti sağlam ekstra zamana değer
    Asıl soru 45-33=12 dk ekstra vermen diğer derslerde ne kadar sıkıntı oluşturuyor-zaman yine yetiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60dk da tr bitirmek doğru değil maks 40 harca 40ı geçerse az geç geri kalan boşlara sonlarda bak sonlarda zaten beyin daha hızlı karar veriyo ilk başta şu mu bu mu diye 3 dk düşünüosam sonda 5 saniyede karar veriom

• Hocam süreyi mümkün olduğunca azaltmaya çalışın şimdi yaptığınız netlerden daha iyi netler yapabilirsiniz daha iyi yapmasanız bile şimdikinden çok da farklı olmaz.
    Bir de internette birkaç hızlı oluma egzersizi buldum bo akademi yazınca playlist çıkıyor. Göz kası egzersizlerini yapmıyorum sadece hızlı algılamaya yönelik beni zorlayanları yapıyorum baya gelişitrdi beni ona da bakabilirsiniz.

• 33 dk da Türkçeyi bitiren insan değildir olm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 33 dk da bitiren 30 net çıkaramaz ösym türkçesinden aw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben normalde 1 kere okuyup tekte anlamadıklarımı boş bırakıyordum. Baya 10'a yakın boş oluyordu ama en son vakit kalıyordu çözüyordum. AMMA VE LAKİN 2021 YKS'sinde bunu denemeyiniz  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.