Şimdi Ara

TYT Paragraflar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT Türkçe ' de paragraflarda nasıl başarılı olabilir bir insan ? nasıl net çıkartabilir paragraflarda ?

• Soru çözerek, soru çözerek, soru çözerek. Bulabildiğin tüm uzun paragrafları sessiz bir ortamda, zaman tutarak çöz.. Kaynak önerisi için paragraf hız yayın denizinin soru bankası var. Baştakileri geçerek yapabilirsin veya son haftada sadece buna çalışacaksan baştakileri de oku, çöz.
  • Soru çözmeyerek Gayet basit bir açıklaması var yeterince odaklanmak.Senenin başında 26/27 civarında yapıyordım dil bilgisi yoktu o zaman.15 tatilde dil bilgisi çalıştım 32/33 oldu şuan 35/36 arası değişiyor ama paragraftan çok nadir soru kaçırıyorum.toplasan 1 tane paragraf soru bankası çözmedim sadece yeterince odaklanmak bence bütün olay bu sonav psikolojisiyle çözmek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odaklanarak çözersen iyi net yaparsın

• 6-7 paragraf kitabı bitirmeme ragmen hala yanlısım cıkıyo yani soru cözerek yanlıslarınızı azaltamazsınız sadece hızlanırsınız her sey odaklanmada bitiyo

• ne dil bilgisi calistim ne de paragraf soru bankasi cozdum genelde 32 33 net geliyor.bence odaklanmaya bagli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.