Şimdi Ara

TYT Nasıl Çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim defterim boş ve konu bilgim sıfır.
    Hiç bir kaynağım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 14 Şubat 2018; 12:35:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk önce kaynak almakla başla. Ama bitirmeyeceğin kitapları da alma. Kaynak tavsiyelerine internetten bakabilirsin. Çok az bir zaman kaldı ama bence yine de şansın var. Hedefin ne bilmiyorum ama bir insan isterse her şeyi yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    Bu sene girmeyeceğim. Tabanım yok. Soracağım tek insan yok. Rehberlik servisi bile işime gelmiyor, onların yaptığını ben de yapıyorum. Piskolojik olarak sıkıntım yok ama uykusuzluğum çok. Geometride alan dışında hepsini yapıyorum. Matematikte ise TYT için yarıladım. Her türlü yol yöntem lazım. Günde 4-5 saat çalışıyorum ama plansız ve saate bakarak çalışıyorum. O 1 saat bitti mi anında bırakır konuyu eksik kalır diğer derse geçerim. Tecrübesizliğimden böyle...

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Bu sene girmeyeceksen zamanın çok öncelikle ders çalışma düzenini oturt. Bir günde 3-5 ders çalışma. Atıyorum bir yerden başla kasmaya. Bu 1 ay tyt kimya bitireceğim de ve başla

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Matematiği her zaman çalış her gün çalış. Bitse bile soru bankası çözmeye devam et soru tiplerini kavrarsın zamanla. Matematik+seçtiğin bir dersi 1-2 ay boyunca çalış. O seçtiğin ders bitene kadar başka konuya geçme

• Neden 2 ders?
    Şöyle bir şey yapsam hafta da 6 gün, günde 3 ders çalışsam. (Yani 2 günün dersleri aynı olacak.) 1 gün ise haftanın tekrarı özet yapsam olur heralde. Zaman yetmiyor 24 saat bazen yetmiyor. Uykuya 8 saat versem bile uykum var.

• .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    Anladım. Matematik uzun süreceği için sona bıraksam. Diğer derslerle başlasam daha iyi olur heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    FİZİK NASIL ÇALIŞILIR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gün Parağraf soruları çöz. 1 test bile olsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.