Şimdi Ara

Tyt Matematik İçin Kitap Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese bu sene mezuna kaldım. Sınavdaki tyt matematik netim 20. Tyt için bir test kitabı çözüp sonra denemelerle ilerlemek istiyorum. Elimde şuan acil 2018 basım tyt matematik var. Herkes sınava en yakın acil dediği için kararsız kaldım. Sadece onun test kısımlarını çözüp geçsem yararı olur mu sorular baya vaktimi alıyor çünkü kendim çözmekten çok çözümü izliyorum. Yoksa orta bir kaynak bilgi sarmal gibi hızlı çözüp kitabın hepsini bitirip hemen denemelere geçmek daha mı yararlı olur kararsız kaldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende acil aldim sorularin1/3 ini cozemedim vaktimide aldi bilgi sarmal siparis ettim gelince onu bitirecem ama cogu kisi 345 oneriyor bence orta duzey bir sb gec

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    Derece yapmak istiyorum o yüzden zorlamam gerekmez mi çok kararsız kaldım

• .

• 345 acil yeter heralde fazla bile olabilir
  • Madem derece istiyorsun bir kitap yetmeyebilir hocam. Acil + bilgi sarmal ya da 345 olabilir. Ama bilgi sarmal zor acil de zor. Acil + 345 daha iyi olur sanki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi sarmal aldim pzrtesiye kadar beklersen gelir bende nasil oldugun soylerim acil zor diye ona gecftim k da zormus arkadaslar oyle dedide sen bekle beni ben pazartesi yazarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarmal da acil kadar olmasa da zordur. 345 çözebilirsin hocam.
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öyle yapacağım:)

Bekliyorum yorumunuzu 345 çözüp sonra denemelerde yanlış konu çıktıkça acilden götürmeyi deneyeceğim sanırım nasıl sizce ?

• bilgi sarmal iyi kitaptır geliştiğimi hissediyorum açıkçası bu kitaptan sonra 345 ya da acil çözebilirim
  • Bence denemelere acili bitirip baslayin denemelere yaptigin yanlis konu bilmediginden kaynaklaniyorsa konu calisirsknonun yerine soruyu saklarsan (fotografla veya keserek) daha faydali olacagini dusunuyorum.

• Bir kaynak cozunce deneme cozun ama kasmayim fazla acili bitirince arttirirsiniz

• Kitap çözmeyle derecenin alakası yok
    Çözemediğin soruların üstüne gitmen lazım sadece ve kişiden kişiye değişir bu kitap işi acil veya karekök çöz yeter netin 30 lara yaklaşır denemelere geçersin
    Netine göre geometri eksiğinde var eksiklerini tamamlayıp denemeye geçmende fayda var, daha zamanın var

Yani sadece acil çözmem yeterli olur mu diyorsunuz ? Zaten eksik konular için fasiküllerle de ilerleteceğim

• bilgi sarmal gereksiz vakit kaybıdır.

limit 345 ve yayındenizi tyt mat işini görür. benim önerim ise limit+345
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Limit çözmeyi düşünmüyorum açıkçası.. Acili çözmek istiyorum fakat dediğim gibi zorladığı için vaktimi alıyor. Çözüm izleyerek gidersem de bi katkısı olur mu bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -z e y n e p -- 2 Ağustos 2019; 10:30:40 >
  • 345 + acil cozun sonra deneme yapın bence

Tamamdır teşekkür ederim umarım kısa zamanda bitirebilirim :)

• Sadece çözüm izleyerek biseyler katar ama çok verimli olacağını düşünmüyorum daha basit bir kaynak çözmeniz gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.