Şimdi Ara

tyt mat için ösym üstü denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdiye kadar toprak-bs tyt mat denemelerini bitirdim toprak ösym altı,bs ösym seviyesi ve biraz üstü gibi geldi. şimdi 3d aldım bu ösym'nin baya üstü gibi geldi. 3dyi bitirdikten sonra 1 tık daha kolay ama ösymden zor bi deneme almak istiyorum. hangi yayını önerirsiniz.?

genel denemelerde kolay-orta-zor ortalama alırsam 34 falan yapıyorum branşlarda 50-55 dk veriyorum. genel denemelerde 1sa bazen +5 dakika gidiyor. 35+ için hangi yayınlar en iyi geliştirir ve hızlandırır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igotajetblkheart -- 29 Nisan 2021; 20:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 26-27 yapıyorum bs denemesi zormu gelir bana

• mf2022akif kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de bs bittikten sonra 3dyi aldım zor geldi bi tık orijinali aldım bu da ösym üstü ama 3d kadar değil memnunum tavsiye ederim

• wXeraf kullanıcısına yanıt

orijinali ben hep aşırı zor diye bilirdim hatta almayı düşünmüyodum moralimi bozar diye. 3d'nin altında ise onu alırım o zaman sağ olasın hocam.

• mf2022akif kullanıcısına yanıt

sorular zor değil ama genelde uzun ve işlemli. hızlanmak için güzel bi deneme.

• igotajetblkheart kullanıcısına yanıt

3d den kolay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orijinalde kaliteli sorular var, 3d den daha kolay (geometri hariç).

• Miray'a bakabilirsin

• Metin yayınları zordur

• hocam metin yayınlarını geçen sene almıştım. zorluğu anlamlı bi zorluk değil. sorular anlaşılır değil Türkçesi berbat ve basım hataları da vardı tek tük. beni tyt mattan soğuttu hiç önermem.

• Miray iyidir
  • Orijinal eski basımı kadar zor bir deneme görmedim görmeye de gerek yok. Onun dışında güncel denemelerden Paraf yeni nesil zormuş kslitesi hakkında bilgim yok ama.

• Silver Temren kullanıcısına yanıt

ben de öyle biliyodum orjinali ama 3d'den daha kolay diyorlar yeni basımı kolaylaştırmış olabilirler mi?

• hocam seviyesi nasıldır çözdüğünüz denemelere kıyasla?

• evet bu fakat bunda basım tarihi 2019 yazıyor benim aldığım 2021 basım. ne kadar farklıdır bilemem ama.

Bende de yenisi var ona dikkat etmedim bana problemleri çok kolay ilk 10 12 sorusu da baya zor gelio bu 3d de sanki o kısımları fazla zorlastiriyorlar gibi daha 5.denemedeyim tabi

Evet yeni basımı kolaylaştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.