Şimdi Ara

Tyt mat branş denemelerinde süre hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl yol izliyorsunuz? Ben 60 dakika veriyorum, sınavda minimum kalan zamandan yola çıkarak. Ama 60 dakikada çok az soru yapabiliyorum. Hız ve Renkte 30 civarinda(Belirli denemelerinde düşük yaptim ama ortalama olarak) Acil rejenerasyonda 23-25 aralığında yaptım. Şimdi sarmalda ise 20 lerdeyim. Hatta bugünkü denemede dikkat hatasida cok yapmisim düştü netim baya. Bu sarmal bana çok uğraştirici safi işlem yükü gibi geldi anlamiyorum valla ilk sorular güzel gidiyor sonra bir bakmissin iki soruda tüm vaktini alip göturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte asıl olay o uzun soruları direk atlayıp sona bırakmak , örneğin ben matta ilk 15 soruyu çözdükten sonra direk geometriye atlıyorum. Geometri de bittikten sonra o özgüvenle dalıyorum problemlere. Ona da en kısa sorulardan başlıyorum. Boş kalırsa zor problem sorusu kalsın mantığıyla git yani . Ben bunu 345 ve bilgi sarmalda uygulayıp şuanlık 30'lara sabitlemiş gibiyim. Tabi geometride iyiysen uygula bu yolu , ben de öyle aman aman iyi değilim ama acili bitirdim . Onun faydasını görüyorum diyebilirim.
  • İşte asıl olay o uzun soruları direk atlayıp sona bırakmak , örneğin ben matta ilk 15 soruyu çözdükten sonra direk geometriye atlıyorum. Geometri de bittikten sonra o özgüvenle dalıyorum problemlere. Ona da en kısa sorulardan başlıyorum. Boş kalırsa zor problem sorusu kalsın mantığıyla git yani . Ben bunu 345 ve bilgi sarmalda uygulayıp şuanlık 30'lara sabitlemiş gibiyim. Tabi geometride iyiysen uygula bu yolu , ben de öyle aman aman iyi değilim ama acili bitirdim . Onun faydasını görüyorum diyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi sarmal banada öyle geldi tilt olup süreyi kapattığım bile oldu

• Hocam iyi hoş ancak ben zaten tam olarak dediginiz gibi yaptigim halde yaziyorum bunlari. Bende acili bitirdim bu sene yani cok iyiyim diyemem ama bir seyler yapabiliyorum geometriden. İlk 20 soruyu cozdukten sonra- veya ilk 20 soruda 40 dk gecirdiysem kalan 20 dkda-geometriye geciyorum. Ama süre orda bitiyor benim. 60 dk bana kisa geliyor. Sene basindan beri iki tane deneme bitirdim bu 3. Bunuda yarıladım. Bundan sonra 345 çözücem onda nasil olacak birde ona bakicam. Sanirim bazi şeyler kişisel yeteneklere bakiyor. Sözgelimi siz 60 dakikada 30a sabitlerken benim maksimum 20-25 yapmam gibi. Bilmiyorum daha denenebilecek bir sey var mi fakat bence benim eşiğim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Şubat 2020; 11:57:0 >
  • cvtmrt C kullanıcısına yanıt
    Sorma ya bir de bugün ekstra dikkat hatalari yaptim insan sinirleniyor gerçekten

• Sarmalı takmayın hocam beni de delirtmişti ama son denemelere doğru hafifliyor

• Bu yöntem sıkıntılı. Uzun soru demek zor soru demek değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pisagör P kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsin peki hocam?

• Pisagör P kullanıcısına yanıt
    Ya aslında onu kastetmedim . Bazı sorular vardır ki onu görünce dersin bu soruda baya zaman kaybederim . O anlamda dedim .Doğru söylüyorsun, yanlış söylemişim orada .
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Her soruya bakıp uğraşacaksın örneğin zor soru var önünde ama tek bakışta anlayamazsın bir takım işlem yapıp öyle anlarsın baktın soru bana mısın demiyor geçersin böylece soruya tekrar döndüğünde hakkında bir fikrin olur

• 70 dk veriyorum maalesef.Ama tyt matta disi kazandığım sene 34 net yapmisligim var.Ki o zaman sinavda da 70 dk vermiştim.

• Hocam 70 dk kalmasi icin 65 dakikada Tr Fen ve Sosyal bitmesi lazim. Tr 40 dakika desek (2019da benim 50dk sürdü) kalan 25 dakikada 40 soruluk feni+sosyali yapmak biraz zor benim icin. Yani maks 30 da bitirip matematige 65 verebilirim. Birde bu Trnin 40 dk surdugunu varsayarak oluşturduğum düşünce. Bazen cok uzun Turkce testleriyle de karsilasabiliyoruz. Sen diger dersleri hizli yapiyorsun o zaman. Birde gecen sene senin yerlestigin seneden kötü mü geldi sonucun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Şubat 2020; 14:55:50 >
    Ben geçen sene tam olarak hazirlanamadim okula devam ettiğimden.Hamda 33k geldi yerlestigim sene 22k yapmistim.

40 dk Tr 70 dk mat 15 dk fen 10 dk sos

• Benimde dakika hedefim ayni sizin yaptiginiz gibi Uruk hocam. Bence bu sene her turlu yapacaksiniz bu arada.

Insaallah hocam, hedeflerimize ulasiriz umarim.

• Ben sarmalda 60dk’ye çektim. 70dk gibi başlayıp 60’lardayım şimdi. Her deneme sonrası iciğini cıcığını çıkarın hocam. İrdeleyin soruları. Baya faydasını gördüm, 32-33 civarlarında ama hala dikkat hataları olmuyor değil. Her deneme sonrası 3-4tane daha yapılabilirmiş diyorum. Bunu da zamanla aşıcaz umarım

• Evdeki branş denemelerinde 50 dk ya kadar çektiğim oluyor hatta 345 in basit olan 3 denemesi ortalama 45 dkda bitti ama kurumsal denemelerde 1 saat bile yetmiyor nedense
    Mat ve geodan birini sağlam tutmak lazım ben geoda baya vakit kaybediyorum ama matta yapınca dengeleniyor. Açıkçası her konudan hızlı çözebilmek pek mümkün değil bence ama bir konuda ciddi aşama kaydedip süreyi azaltmak gerek. Uzun süreni kısa sürenle dengelemek lazım en iyi böyle olur

• Eyvallah tavsiyeniz icin krallar. Vallaha bölum denemelerinin bana en buyuk getirisi pratiklik oldu. Önceden o ilk 10 soruda bile oyalanirdim şimdi cok zor olmazsa hizlica gecebiliyorum orayi. Haftada 3 mat denemesi cozuyorum dediklerinizide uygulayacagim insallah yararini görürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Şubat 2020; 22:38:55 >
  • İnşallah hocam benimde tek temennim bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.