Şimdi Ara

Tyt Mat 30+ net için sb gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben temelimin olduğunu düşündüğüm için geçen sene sb çözmedim ve tytde 34 net yaptım, bu sene de tamamen deneme üzerinden ilerlemeyi düşünüyordum. Ama Eyüp B son videosunda ileri seviyedeki öğrenciler bile en az 1-2 tyt kaynağı çözmeli gibi konuştuğu için aklıma takıldı. Sizce çözmeli miyim veya vdd falan önerir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gerek yok

• vdd alman saçmalık olur. kaynağa diğer derslerdeki durumuna, zamanına, denemelerine göre kendin karar var elzem değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C5586C02 -- 19 Kasım 2022; 19:6:45 >
  • Up

• Sürekli yanlış yaptığın konular var mı. yoksa genel olarak deneme stresi, o an yapamamak vs gibi sebeplerden mi yanlış yapıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinizde bir kitap bulunması bence iyi olur kolay soruları testleri çözerek geçmek dışında ara ara deneme analizine göre mesela mutlak değer 5 test varsa hemen son 1-2 testini çözüp tekrar edersiniz ya da unuttuğunuz yer varsa görürsünüz

• hoppel kullanıcısına yanıt
    90 dk veriyorum gene ucu ucuna yetişsin diye dikkatsizlik genel olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • todrsv kullanıcısına yanıt

Dikkatli oku soruları. Belki sende etkisi olmayabilir ama ben normalde sayfa sayfa kodluyordum, şu an sosyal ve çok kolay dil bilgisi soruları harici her sorudan sonra kodluyorum ve soruyu kodlamadan önce bir 10-15 bazen 30 saniye düşünüyorum/bakıyorum yanlışım olabilir mi diye. Bu yöntem fen ve matematikte dikkat hatalarımı bayağı azalttı.

• Tyt matta konuları biliyorsan soru başı ortalama 2.25 dakika ayırmana rağmen 34 net yapıyorsan 2 ihtimal var ya geometrin zayıf ya da konuları iyi oturtamamışsın.

• hoppel kullanıcısına yanıt
    Geometri 7 net geliyor ortalama orası ayrı da, dikkatim çok dağılıyor ortalara doğru ondan çok zaman kaybediyorum

• todrsv kullanıcısına yanıt

Ortadaki soruları önce çözmeyi veya femle matı beraber yapmayı hiç düşündün mü? İlk sorular çıtır çerez zeka sorusu tarzı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.