Şimdi Ara

TYT FEN ÇALIŞMADAN EA 3-5K ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt fen şart mı yoksa yapılır mı?(Son aylar zamanın olursa bakacağım şuan geometrim sıfır olduğu için onu halletmem lazım.)

• ups

• daha 10 ayın var hocam neden tyt fen çalışmıyorsun onu anlamadım?

• ulan aynıyız lan aynı ben geoyu sağlam bitirim allah kerimdir diyorum mezunmısın onikimi benim hedef ilk bin net çalışıcamda geo öncelikli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha okul başlamamış sınava 10 ay var adam diyo ki fen çalışmasam olur mu. Olur kardeşim senin çalışmana gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AliRızaBey8 kullanıcısına yanıt

dostum çalışmıcam demiyorum ki önümde geometri engeli var hallettikten sonra bakıcam.Sadece tyt fensiz oluru var mı onu soruyorum?

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

mezun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fensiz olmaz tm için tyt çok önemli tmcilerin tyt sıralaması düşük oluyor fen sayesinde fark koyarsın

• Ayt sos 1 i full göz kararı salladım çoğu yanlış çıktı 8k geldi ea. Ama tyt ve mat iyiydi. Eğer senin tyt ortalama ve ayt çok iyi olursa 1 2 k bile yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ea’da ilk senemde 736. oldum tyt fen netim 11,5. İlk 100 hedefin yoksa öyle aman aman çalışmana gerek yok tyt fene

• rdmnfr R kullanıcısına yanıt
    Diğer netlerin nasıldı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe 37,5
    Sos 14
    Mat 33,75
    Fen 11,5

Edb 21,5
    Tarih 6,25
    Coğ 4,75
    Mat 40

Obp ~88,8

• 11,5 fen netiyle 401. oldum, doğru düzgün hiç fen çalışmadım. denemelerde 9 ile 15 arası geliyordu. sınavda salladıklarım tutsa daha iyi gelebilirdi. son ay bi acaba çalışsa mıydım ya da hala zamanım varken çalışmalı mıyım diye düşündüm ama sonra çalışsam da çalışmasam da aynı neti yapıcam diyerek vazgeçtim. ve fen çalışmak yerine ayt mat kastım. 15 fen netiyle 370. olan arkadaşım da var, diğer derslerinin durumuna göre değişiyor. bence çalış 2023’te mat zor gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 fenle 598

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.