Şimdi Ara

TYT Biyoloji, not tutmadan olmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşlar ben oldum olası yazmayı sevmem. 11. sınıfa geçtim. şu telafi dönemi bitesiye kadar tyt biyolojiyi defterime geçireyim demiştim. Yok yaw olmuyor ilerlemiyor. 2 günde 2 video anca yazdım( fundamentals canlılar arasında benzerlik 1-2). Hedefim de yüksek. Anlayacağınız sorum not tutmadan biyoloji fullenmez mi? Varsa da pdf ya da konu anlatımlı kitap önerilerinizi alırım

• Fundamentals konu anlatımlı kitabı iyi bence, hem dinler hem kitaptan takip edersin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • limit biyoloji el kitabı hem tyt hem ayt için çok iyi. mantığını da kavratıyor baya. ondan ilerleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akahs kullanıcısına yanıt
    hocam tonguç tayfasını pek sevmiyorum (kitap yönünden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 2 Eylül 2020; 15:37:23 >
  • mfmf2020 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bi bakıcam
  • Rahat olur palmeyi bi kez oku yanlisin cikti mi tekrar okursun yazmaya gerek yok

• Olur. Kilit noktalar hariç sözel dersleri not alarak çalışmak berbat bir alışkanlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limit biyoloji el kitabı al okuyarak anlayarak git

• Asel al pişman olmazsın

• Ben selin hocanın limit biyoloji özet kitabını sipariş verdim oradan gideceğim, tyt tarih ve coğrafya da yazarak ilerleyim dedim ölüm bildiğin kaç günde zor bitiriyorum konuları birde biyolojiyi yazmaya kalksam :D sınav geldiğinde bitiririm heralde
  • Cok onemli yerler disinda zaman kaybiydi benim icin. Konu anlatim kitabi yeterli olabilir.
    Pandül
    Asel
    Fundamentals
    Selin hoca
    Palme

• Önemli noktaları not almanı tavsiye ederim, cümle şeklinde değil de kavram eşleştirme şeklinde notlar alırsan çok rahat edersin. Onun dışında zaten 2 saniye düşünsen aklına gelecek bir şeyi not almak saçmalık ve zaman kaybı, ayrıca full falan da çektirmez aksine aptallaştırır bence insanı. Örneğin canlılar arası benzerlik dediğin konuda not alınacak bir şey yok, dinle ve geç. Tüm canlılar hücre ve hücrelerden oluşur diye not alsan ne olur almasan ne olur. Ben küçük bir defter tutmuştum biyoloji için, özellikle hücresel solunum ve endokrin gibi konularda hayat kurtarıcı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesbroke -- 2 Eylül 2020; 18:17:8 >
  • herkese teşekkürler
  • Son ay selin hoca biyokamp ve khan academy izledim ve 5e 0 yaptım. Boş bıraktığım soruyu da üşengeçlikten çalışmamıştım fazla kasma son 1 ay bile hallolur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.