Biyoloji de tamamen sıfırım ytdan video izleyip soru çözebileceğim zor olmayan bir kitap önerirmisiniz |
Tyt biyoloji için...

-
-
345
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 ay önce 9 ve 10 yoktu bende de,sadece selin hoca ve deftere not tuttum 1.5 haftamı aldı sonra biyotikden çözdüm 1.5 2 haftamı aldı o da şu an en son 3d de biyoloji 7 net geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 19:41:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biyotik, palme, limit iyidir ben çözmedim ama parafın öveni çok o da iyidir büyük ihtimalle. 345’in de ilk kısmında sorular normal pek bir anlamk yok ama ösym tarzı ve orijinal soruları çok değişik. Sırf bu yüzden çözdüm kitabı ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 0 sanız tavsiyem fazla ayrıntıya girmeyen bir kanaldan (kampüs seda hoca-barış hoca ve selin hoca biyokamp videoları iyidir) konuyu dinlemeniz daha sonra ise bir tane konu anlatımlı kitaptan veya kaliteli notlardan kısaca konuyu okuyup (konu anlatım olarak apotemi fen bilimleri özet [bir tık ayrıntılıdır], palme konu anlatım, ogm konu özetleri vb.) direkt testlere giriş yapmanızdır. Test kitabı olarak biyotik ve 345 iyidir. Palme biraz kasıntıdır paraf ise neredeyse olimpiyat düzeyinde gereksiz ayrıntıdır. Testlerde yanlışınız çok çıkarsa fazla takılmadan yanlış yaptığınız yeri internetten araştırarak, konu anlatımlı kitaptan okuyarak tekrar etmeniz ve kitabın üstüne doğru bilgiyi ufak bir şekilde not almanızdır. Böylece ortalama her bir konuyu 3-4 saatte bitirerek (kalıtım hariç) tyt biyolojiyi ortalama 25-30 saatte bitirebilirsiniz. Bu çalışmadan sonra üstüne ogmnin youtube kanalındaki video çözümlerini (16×15= 240 soru toplam) izleyerek ve de isteğe bağlı olarak bir tane biyoloji branş denemesi çözerseniz her denemede full yapmanız için hiçbir sebep kalmaz. Sınava yakın bir zamanda da meb kitabını okuyarak tekrar yaptınız mı biyoloji adına sıkıntınız falan kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
senin biyilojini neden onermediniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palme direk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konu anlatım kısmı Tyt'ye göre bence bir tık fazla uzun. Ancak Ayt playlistini ve konu kalıpları serisini tavsiye ederim.
-
Hocam çok sağolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X