Şimdi Ara

tyt ayt paraf başarı kampı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• hocam ben cozmedım de bu dönemde bunlar gitmez gibi ya bence basın deneme geçin en iyisi

• Aytsini zorla çözüyorum kalmasın bitsin diye ama bunu çözmek yerine direkt test kitaplarından karma testler koparıp onları çözsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum çünkü mesela orbital ayt kimyadan çözdüğüm denge asit baz kçç soruları ile prf kamp soruları arasında uçurum var resmen. Parafta genel olarak kolay ve yüzeysel geçilmiş yani her şey o yüzden bence gerek yok dediğim gibi test kitaplarını bitir bence daha yararı olur tüm konular karma istiyorsan da ayt denemeleri al onları çöz
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

hocam setini aldım ama konular bitince sınava 10-15 gün kala çözsem faydası olmazmı ayt nin ?

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Ya konuları hatırlatır tabii ki tekrar da yapmış olursun ama bence derece istiyorsan pek yeterli değil soru zorluluğu açısından son 10 15 gün ayt kamp çözmek yerine her gün 2 ayt denemesi çöz çok daha yararı olur bence o yüzden tamamladığın konuların fasiküllerini bitir derim ben şimdiden. Hatta biraz sorulara bak nasıl gelecek ona göre ilerlersin

hocam 70 k istiyorum ayt den 50-55 net çıkarsam yeter dedigin gibi ayt kolay ama tyt kitabı tam ayarında sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt yapılabilecek matematik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    O zaman konularını tamamlamaya bak şu an onu sonlarda çözersin tytsini hallet ama bence çünkü oturup 9gün boyunca başka bir şey çözmeden onları bitirmeye çalışmak çok sıkıcı gelir. Bana aytsi öyle geldi :d

günde 1.5-2 saat en fazla calısırım tytsine 1 ayda bitse yine iyidir 9 gün oturup çözülmez israf :D

• kanka 2 dakika bekle paraf botları kaynağı övmeye geliyo .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.