B

Er
02 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
358106 Gün Cezalı
356686 gün 3 s. 57 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaşlar ayt matin PDF sini buldum. Nasıl atabilirim buraya?
Eğer isterseniz bir hoca YouTube da çözmüş altına da PDF paylasmis
Arkadaşlar bu deneme murat eğitim kurumlarında yapılıyormuş ve Türkiye genelindeymis. Sorular ÖSYM den uzaktı giren varsa nasıldı ?
Nasıl yaptınız kaç bekliyorsunuz? Seviye olarak özdebir düzeyindeydi. Birkaç eleyici soru vardı tyt sine göre daha iyiydi sanki. Ama yine de olmamus
Gençler ne yaptınız kaç bekliyorsunuz? Tyt sine göre daha iyiydi sanki. Özdebir aytyle yakin düzeydi sanki
Arkadaşlar bu denemelere giren var mı ? Türkiye geneliymis. Bana sorular pek ÖSYM ile bagdasik gelmedi. Giren varsa sizin nasıldı ? Tyt ayt
Töder çöp arkadaşlar, verdiğiniz paralara yazık. Kağıt saman soru kalitesine değinmeye bile gerek yok. Ölçücü desen değil, muhtemelen yigilmalar olacak. Sonuç olarak bu sınavdan alacağımız sonuçlar gerçekçi olmayacak.
Arkadaslar kurgu yayıncılık safir denemesine giren var mı benim 90 net geldi ama bi 10-15 dk sınava geç girdim nasıl sizin netler. Sınavın düzeyi nasildi
Evet arkadaşlar uzun geçen bir 12 sınıfın ardından mezuna kaldım . 12 sınıf benim için çok zorlu bir süreçti. 11 sınıfta çalışmaya baslamam gerektiğini anlamıştım. Ancak belli bir çalışma alışkanlığım yoktu fakat ideallerim vardı . ( Bu arada iyi bir Anadolu lisesine gidiyorum ileride bahsedeceğim)Çalışma alışkanlığımin olmaması hasebiyle kaygı ile bunu kazanmaya çalıştım. Bunun neticesi bana çalışma + stres olarak döndü. 11 in yazını muazzam geçirdim . Mat geo ve Türkçe + fen kastım 11 de de trigonometri ve fen derslerinden kimyam ve biyolojim iyiydi. 12 ye başladım. Bu çalışmalarım olumlu yansımaya başlamıştı ancak istediğim kadar olumlu yansıtamadim. 12 sınıfta inanılmaz stres bataklığına düştüm hiç bir şey beni tatmin edemez hale geldi ancak yine de son 2.5 aya kadar sabrettim. Ayt konularim bitmişti tyt de de 95 100 arası geziniyordum ayt de 65 _ 75 arası geziniyordu. Ancak bu stres bende bazı şeylerin kaybına sebep oldu . Odaklanamiyordum , hatta dusununemiyordum ve ders çalışmayı bıraktım.(isteyerek olmadı) bıraktım ama bunun dönüsu daha kötü oldu ve kısır bir donguye girdim. Ancak işin trajik yani ise tekrar çalışmaya 2 hafta kala başladım ama nafile.
Sınavda bir şey yapamadım ve 30 k inci oldum . Bu benim için dibe cokustu 2 ay boyu kendime gelemedim . (Mezuna kalmam sınavın hemen ardından belliydi) Eylül ortaları ve Ekim'de çalışmaya başladım yavaş yavaş . Dershaneleri araştırdım fakat bana uygun gelmediler. Bir dershane ile anlaştık ancak bu kendim çalışacaktim dershanede derslere girmiyordum daha çok takip motivasyon üzerineydi. 1 ay gittikten sonra bıraktım ve kütüphaneye başladım. Bu süreçte kendime çalışma tekniği geliştirdim ve netlerimi gördüm. Hedefim : Boğaziçi de mühendislik okumak.
Çalışma bicimim : 2 şer ders götürüyorum fizik ve biyo /mat ve kimya. Kitap üzerinden gidiyorum. Haftalık hedefim var ve tyt ye soru odaklı gidiyorum .
Bu hafta fizik ve biyoloji ( yayindenizi fizik / limit ayt biyo)
Fizik 240 SF falan biyo da 300 civarı toplam 540 SF haftanın 6 günü güne 90 SF çözerek bitiyorum kitapları. Yanında da Türkçe tyt deneme tyt mat deneme ve ya orijinal soru fen ve sosyal bölüm denemesi birer adet haftaya da aynısını kimya ve matematik e yapacağım
Netlerim: tyt 95 ayt :72 /mat 35.75 fen 36.25/(son girdiklerim) bu konuya günlük olarak ve net çizelgesi olarak elimden geldiğince devam edeceğim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.