< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
2013'ten beri bu sitedeyim. Burası kapanamaz. Her türlü yardımlaşma da yapılıyor. Açıklanmaya yakın forum gelenegidir her yıl böyle trollemeler olur. Çok da eglenirim. Her yıl gelirim.
2013'te ağabeylerime bakıp özenirdim, onlara kitap sora sora 2015'te TR 1200.sü oldum. Hoş tıp yazdık bitirdik, biraz mallık ettik ama olsun. O zamandan beri ÖSYM sonuç açıklarken bir önceki senenin mezunları gelir burayı trollerdi. Ben 2015'ten beri her trole katılırım, bazen gizli bir hesap üzerinden, bazen farklı bir şekilde, bazen kendimi açık ederek. Herkes bilir ki gelenekler kolay oluşmaz, gelenek oluşmuş burada, bunu da bozmayın. |
Bu forum beni de çok bilinçlendirdi. Özellikle mezuna kalıp ileri çekenlerin başlıklarını çokça okuyup, özelden öneriler alarak yol haritasi çizmiştım. Bende emeği çok yani
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 17 Temmuz 2023; 18:7:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2019dan beri buradayım yaşım 19 derslerim iyiydi 2.senemde 200 bine zor giricem teşekkürler forum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Temmuz 2023; 18:3:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Nat Alianovna @Ömer bu bölümü kapayın millete içimden ana avrat sövmekten bıktım forum hesabını sileceğim. anasayfadaki 100 başlıktan 95 i troll tyt- ayt 5.5 IQ adamların troll konuları |