Şimdi Ara

TYT AYT FORUMUNUN KAPATILMASI GEREKTİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum yardım amacından uzaklaşmış olup troll saçma sapan konuların açıldığı ilimden bilimden uzak bir forumdan ziyade whatsapp instagram gibi sosyal medya mecralarına dönüşmüştür tyt ayt forumuna katı kurallar getirilip eski amacına dönüşmesi sağlanmalıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2013'ten beri bu sitedeyim. Burası kapanamaz. Her türlü yardımlaşma da yapılıyor. Açıklanmaya yakın forum gelenegidir her yıl böyle trollemeler olur. Çok da eglenirim. Her yıl gelirim.

2013'te ağabeylerime bakıp özenirdim, onlara kitap sora sora 2015'te TR 1200.sü oldum. Hoş tıp yazdık bitirdik, biraz mallık ettik ama olsun. O zamandan beri ÖSYM sonuç açıklarken bir önceki senenin mezunları gelir burayı trollerdi. Ben 2015'ten beri her trole katılırım, bazen gizli bir hesap üzerinden, bazen farklı bir şekilde, bazen kendimi açık ederek.

Herkes bilir ki gelenekler kolay oluşmaz, gelenek oluşmuş burada, bunu da bozmayın.
  • 2013'ten beri bu sitedeyim. Burası kapanamaz. Her türlü yardımlaşma da yapılıyor. Açıklanmaya yakın forum gelenegidir her yıl böyle trollemeler olur. Çok da eglenirim. Her yıl gelirim.

2013'te ağabeylerime bakıp özenirdim, onlara kitap sora sora 2015'te TR 1200.sü oldum. Hoş tıp yazdık bitirdik, biraz mallık ettik ama olsun. O zamandan beri ÖSYM sonuç açıklarken bir önceki senenin mezunları gelir burayı trollerdi. Ben 2015'ten beri her trole katılırım, bazen gizli bir hesap üzerinden, bazen farklı bir şekilde, bazen kendimi açık ederek.

Herkes bilir ki gelenekler kolay oluşmaz, gelenek oluşmuş burada, bunu da bozmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 17 Temmuz 2023; 18:7:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019dan beri buradayım yaşım 19 derslerim iyiydi 2.senemde 200 bine zor giricem teşekkürler forum

• Bu forum beni de çok bilinçlendirdi. Özellikle mezuna kalıp ileri çekenlerin başlıklarını çokça okuyup, özelden öneriler alarak yol haritasi çizmiştım. Bende emeği çok yani

• 2019 dan beri burdayım. İlk senemde ilk 120k ya bile giremedim 3.senemde ilk 50k ya girdim bilinçlenmesem belkide o sıralamadan iyi olmayan bir şey yazacaktım.

• 2022'den beri buradayım (eski toprak ) ders süreci ya da espriler çok iyi oluyor üniversiteler hakkında bu kadar konuşabilecek başka bir topluluk bulamazdım, ama tercih dönemi mesajların %90'ı yalan ya da bilip bilmeden konuşmaktan ibaret teşekkürler forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Temmuz 2023; 18:3:51 >
  • Ben burası sayesinde bitlis ilahiyat kazandım yoksa evlendireceklerdi amca oğlu ile zor kaçtım ellerinden bu nedenle kapanmamalı burası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır.

İki keyfimiz var onu da almayın.

• @Nat Alianovna @Ömer bu bölümü kapayın millete içimden ana avrat sövmekten bıktım forum hesabını sileceğim. anasayfadaki 100 başlıktan 95 i troll tyt- ayt 5.5 IQ adamların troll konuları

• eğer ki tyt/ayt ye dokunulursa forum halkının size karşı afrolu direniş hakkı başlar

• TYT AYT FORUMUNUN KAPATILMASI GEREKTİĞİ

TYT AYT FORUMUNUN KAPATILMASI GEREKTİĞİ

Kendisi gereken cevabı almış. Bu arada millete troll diyen adam kendisi de geçen birilerini trollüyordu o da komik.TYT AYT FORUMUNUN KAPATILMASI GEREKTİĞİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 18 Temmuz 2023; 3:20:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.