< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Öyle. Ozellikle şu sıralar bomboş. Insanlarla konuşmak , yardımlaşmak , fikir danışmak icin giriyorsun. Başlıklar:
ACIKLANDI ÖSYMDE DAYIM TUZLUK OLARAK.. PİNG ARTTI ALLAHUEKBER GELİYOR TERCİHLER 2010 GİBİ OLCAK VALLA AÇIKLANDI ÖSYM BAŞKANINA ÖZELDEN YAZDIM Tamam geçen senelerde de oldu ama bu sene boku çıktı gibi hissediyorum. |
Kalite karsilastirmasi biraz zor olur ancak gecen yıl daha aktifti, o kadar aktifti ki bu bölüme girmeyenler bu bölümün popüler konulardan kaldırılmasını istiyordu.
Kelciler, Urukçular, 2010'cular, 2015'ciler... Bir sınav sonucu için millet birbirine girdi neredeyse. |
Her sene genel olarak forumun kalitesi düşüyor seneye daha beter olacak
|
Tamamen forum reislerinden dolayı
Eskiden uruk vardı ppsi doktor kedi olan biri vardı gerçek pingciler vardı Şimdi berkaysanla Ribasa kaldı buralar Edit: alimmmm i unuttum |
Her geçen yıl interneti keşfeden daha doğrusu face, instagram dışına çıkanlar artıyor ve hızla artmaya devam edecek. 2-3 sene sonra ekşi, dh iyice çöplük olacak.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 5 Ağustos 2019; 20:47:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bYagiz -- 5 Ağustos 2019; 20:38:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffyhardyneroo -- 5 Ağustos 2019; 20:49:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|