Şimdi Ara

TYT-AYT FİZİK EN KOLAY DERSDİR. AKSİNİ İDDİA EDEN İDDİA OYNASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en zor ise biyolojidir.
    fiziğe zor dendikçe aklım duruyor hem kısa hem kolay.

• Bu sistemde ve bu sınavda iq işlemiyor ayrıca.
    Siz fizik çalışıp elon musk hayalleri kurduğunuz için öyle geliyor olabilir. Fizikte de ezber yapıyorsun. Sistem böyle. Sana öğretilen çoğu şey gerçekte öyle bile değil :D
    Bırakın artık çalışıp çalışıp zekiyim ayaklarını...
    Zeka öyle bir şey değil. 2 yıllık üni okuyan zehir gibi elemanlar tanıyorum.
  • Bana göre de tam tersi ek olarak

• Biyoloji en kolayıdır, direk mantık dersidir. Fizik yorumlama yeteneğine bağlıdır ve en zoru o'dur. Askini iddia eden zaten okuyamaz.
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    ayt biyojide yorum sorusu çok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDanielDD

Biyoloji en kolayıdır, direk mantık dersidir. Fizik yorumlama yeteneğine bağlıdır ve en zoru o'dur. Askini iddia eden zaten okuyamaz.
    biyoloji iqsu düşük ezbercilerin dayanak noktasıdır. işi gücü ezber olanlar ise zaten hazırcıdır, eline gelen ham maddeyi alıp kullanmasını bilmez hazırı lazımdır ona. kullanmasını öğrenir geçer. bottur. okuyamaz.
  • 12 de hiç kitap açmadan 5 doğru 1 yanlış biyo yapmıştım. Öyle temeli olan biri de değildim.

• AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    Bu sistemde ve bu sınavda iq işlemiyor ayrıca.
    Siz fizik çalışıp elon musk hayalleri kurduğunuz için öyle geliyor olabilir. Fizikte de ezber yapıyorsun. Sistem böyle. Sana öğretilen çoğu şey gerçekte öyle bile değil :D
    Bırakın artık çalışıp çalışıp zekiyim ayaklarını...
    Zeka öyle bir şey değil. 2 yıllık üni okuyan zehir gibi elemanlar tanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rinnola R kullanıcısına yanıt
    Netlerim düşük olunca ben
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    Biyoloji bilimdir. Vücudunda olan biteni bilmenin dışında çevrendekileri öğrenmeyi bile istemeyip tek amacın soruyu doğru çözmek ise böyle düşünmen normal. Umarım bunu sadece ders olarak görmeyi bırakıp, bir bilim dalı olarak görebilirsin ve öğrenme isteğin artar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Yüksek netlere ihtiyacım yok. Halihazırda yeteneğimden para kazanabiliyorum.
    Söylediklerim çalışanı kötülemiyor, çalışıp kendini bilim adamı zannedene bu laflar...
    Yoksa sen de mi soru bankasından fizik sorusu çözüp tesla nın hayat hikayesini okuyorsun?
    Tıp okuyan arkadaşım da var. Çalışana niye laf atayım? Ama senin bi yaran var sanırım bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinnola -- 7 Mayıs 2020; 17:19:22 >
  • Kimya,Coğrafya,Felsefe varken fizik mi :) birileri ilk defa ayt fizik denemesi fullemiş belli ki.

• Yav ne salakca bi muhabbet bu ağa yok fizik zor yok biyoloji zor sen biyolojiyi yapamadığını için biyoloji zor geliyor bunu anlamalisin bence

• Konuyu actigin için teşekkür ettim kanka forumda ciddiye almamam gereken bütün insanları fişledin eyv

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Ayrıca arada kafanı kaldırıp müfredatınızı kim hazırlıyor bir bak. Orada bile isteye öğrenciye yanlış bilgi veren sistemi eleştiriyorum.
    Verdiğin cevap seviyeni gösteriyor. Fena poh pohlanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinnola -- 7 Mayıs 2020; 17:20:14 >
  • Ben son 10 senenin çıkmışlarını çözmüştüm

En kolay ders hep kimyaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 7 Mayıs 2020; 23:23:29 >
  • Fizik ezber mi ? Fizikteki cogu formulu biz cikarabiliriz.Lise mufredati hicte ezber degil.Zekaya bagli degil diyen de kendini kandiriyor.Ayt fizikte basarili olmak icin belirli bir dusunme temeli olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salazar Slytherin -- 7 Mayıs 2020; 23:27:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.