Şimdi Ara

Tyt Ayt Fizik Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nitelik Yayınları Tyt Fizik Provası ve Ayt Fizik Provası deneme kitaplarının örnek pdf dosyalarına ulaşmak için bağlanrı :
    entropiyoutube
    Ayt Fizik Denemesi + Tyt Fizik Denemesi + Örnek Pdf
    https://www.youtube.com/watch?v=7U3klb4ktpY&feature=youtu.be

Tyt Ayt Fizik Denemeleri Tyt Ayt Fizik Denemeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kral ya geldi kral.

hocam branşınız olduğundan ve atmışken sorayım nitelik çözülebilir bir şey mi? en son genel denemesini almıştım geçen sene aldığım en kötü genel denemelerden biriydi tyt için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 27 Mart 2022; 0:10:32 >
  • Bu genel denemeden farklı, branş denemesi. Örnek pdf inceleyebilirsin. Sorular orta zor, yeni nesil, yaşam temelli. Ne kadar anlatsamda pek bir anlamı olmayacak. İçeriği görmek gerek karar vermek için...

• _entropi_ kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. çözümler henüz dijital.nitelikyayinlari.com 'a yüklenmemiş, yüklendikten sonra alabilirim farklı bir yayınevi görmek güzel olur.

• Çözümler yüklü fakat doğrudan ulaşıma kapalı (ki sebebini tahmin ettiğini düşünüyorum) kitabın içinde her testin sağ üst köşesinde karekod var. O kodu okutarak her testin çözümüne ulaşılabiliyor.

• _entropi_ kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam ben denemeler yeni çıktı o yüzden videolar yeni çekiliyor falan sanmıştım pdfteki kod hatalı sayfaya yolladığı için. videonun başını hızlıca izledim siz çıkartmışsınız hayırlı olsun

• Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.