Merhaba. Gerçekten bu konuda birilerine danışmam lazım. Sizce bu netlerle son 2 ay ne yapmalıyım? Aklımda 2 TANE YOL AYRIMI var: 1) Son 2 ay varını yoğunu koy çalış. 10k yapmaya uğraş. İmkansızı dene 2) Realistik davran. Mezuna kalacağını kabullen. Ona göre yol haritanı belirle ve çalış. Ayrıca bu saatten sonra 2 ayda 10k gelir mi? Şuana kadar bulunduğum konumu anlatayım ders ders TYT MATEMATİK: 18 - 20 net yapıyorum ortalama. => Geometri hariç tüm konular bitti(geometride nereye kadar geldiğimi geometri kısmında yazacağım) TYT FEN: 9 net yapıyorum ortalama => Tüm konular bitti ancak tekrarlar yapılmadı. 2 aydır hiç bakmadım. 1 hafta tekrar etsem geri 13-15 nete yükselir TYT TÜRKÇE: Ortalama 25-27 net yapıyorum => Dilbilgisi hiç yok. Paragraf çözmememe rağmen paragrafta sıkıntım yok. TYT SOSYAL: Ortalama 10-11 net. => Hiç çalışmadım buna. AYT MAT: Ortalama 16-18 net => İntegral, diziler ve geometri hariç kalan konular bitti. Geometri => Bilmediğim konular: Dikdörtgen ve kare - Yamuk - Çemberde açılar - Çemberde Uzunluk - Dairede Alan - Katı Cisimler - Çemberin Analitiği AYT KİMYA => Bilmediğim konular: Kimyasal Tepkimelerde Enerji - Kimyasal Tepkimelerde Hız - Denge - Organik Kimya AYT FİZİK: => Bilmediğim konular: Manyetizma - Alternatif akım ve transformatörler - Dalga Mekaniği - Atom Fiziği ve radyoaktivite - Modern Fizik AYT Biyoloji => 0 :) . Hiç bilmiyorum Sizce bu durumdayken ne yapmalı? Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. İyi forumlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetçakarınkeskinbakışı -- 22 Nisan 2022; 18:57:2 > |
TYT 65 net AYT 25 net. Son 2 ayda Strateji ne olmalı? 10k yapılabilir mi?

-
-
bu saatten sonra 10k çok zor hocam. sen yine de %100ünü koy belki 20k 25k yaparsın her türlü mezunluktan iyidir
-
tamamen kendi adıma ve bu durumda olsam ne yapardım diye konuşuyorum: 14 aylık yol çizelgesi yapardım
-
Farkındayım hocam. 10k imkansız zaten. O yüzden imkansızı deneyeyim mi yazmıştım.
Bakalım hocam diğer arkadaşlar ne diyecek gerçekten merak ediyorum. Ben 25k'dan bile ümitli değilim ama bu konuda tecrübeli kişiler bunun yapılabileceğini söylerse çoğunluk olarak, varımı yoğumu koymayı düşünüyorum.
-
Yol onu gösteriyor :(
-
ea geçsen olma ihtimalin var. ama sayısalda çok zor hatta imkansız. seçenek 2 diyorum.
edit : tyt koruma olayı devam etse sadece tyt çalış bu 2 ay derdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 22 Nisan 2022; 19:7:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bu saatten sonra 75-100 arasi yapilabilir.Hedefin büyükse mezuna kal bu kötü bişi degil
TYT FİZİK 9 NET
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kusura bakmayın hocam fen yazacaktım
-
hocam eşit ağırlıkçı olsan 2 ayda rahat yaparsın derdim ama mf de 10k şuan da pek realist bir hedef değil
20k ıcın 2 senedir g*tumu yırtıyorum baya bi zor,imkansiz hatta.Seneye deneyin
Ea geçmeyi düşünmüyorum Bilgisayar Mühendisliği için.
Muhtemelen mezunum. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Olum nasi 10k geliyo ea da o kadar kolay mi herkes yazmis ben yapamazsin demiyorum acaba insanlar eayi cokmu hafife aliyo
sayısal temeli olan biri eayı parçalar. aslında çok kolay olduğundan değil sayısala göre oldukça kolay olduğu için böyle yazıyoruz.
hocam 10k dışında da güzel CEngler var. onlara da bi bakın araştırın bence. belki mezuna kalmazsınız.
Açıkçası bilmiyorum orasını hocam. Üniversite Adından ötürü işsiz kalma riskinden dolayı hiç 10k dışına bakmamıştım. Şimdi bakacağım. Tavsiye için teşekkürler.
-
Yaparsın önemli olan en verimli tekniği bulmak. Bak ne yap biliyor musun, konu anlatımlarının sadece konu anlatım bölümlerini izle soruları ise bir sorubankası ile hallet. Yapamadığın soruları ise kaynağın çözüm videolarını izleyerek hallet. 2 ay büyük bir süre dostum. Kim bilir neler değişir.
-
aşırı kasıp kendini tüketmene gerek yok durumu kabullenip plan yapmak 1000kat daha mantıklı 14 aylık plan diye bi şey yok buarada 1 haftalık plan tutmuyor.sen düzgünce calısmaya devam et stres olma kendini tüketme gereksiz yere sabahlama eksiklerini belirle düzgünce calıs 2 ay boyunca.yksden sonra 1 ay sonuclar acıklanana kadar molanı ver dinlen sonra düzgünce calısmana basla hocam kolay gelsin
-
eyvallah hocam tavsiyeler için.
-
Reis duzgun calisma yapmayacaksan mezuna kalma, mezuna kalirim netlerimi kesin yukseltirim diye hayal ediyorsan bir daha dusun
Gunde kac saat calisiyorsun
Konulari calisirken erteliyor musun
Psikolojini koruyabiliyor musun
Mezuna kalirsan gunde en az 4-5 saat calisir misin
Bu sorular onemli
Mezuna kalmadan once onu yaparim bunu yaparim gecen seneden kalan denemeleri ocaga kadar bitirim vb seyleri diyordum yapmadim cogunu
Mezuna kalip basarili olanlari duymuşsundur elbet ama basarisiz olma olasiligin da var kendini iyi tani yapabilir miyim diye sor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

tamamen kendi adıma ve bu durumda olsam ne yapardım diye konuşuyorum: 14 aylık yol çizelgesi yapardım |
ea geçsen olma ihtimalin var. ama sayısalda çok zor hatta imkansız. seçenek 2 diyorum.
edit : tyt koruma olayı devam etse sadece tyt çalış bu 2 ay derdim. |
Benzer içerikler
- 345 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- tyt kaç günde biter
- altuğ güneş kimdir
- paraf şampiyonlar yarışıyor ilk 100 okul
- 2025 yks hangi yıla benzer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X