TYT 2018’den ÇOK ZOR bir mat sorusu

-
-
Bende hocam yavaş yavaş iki bin ona hazır olalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Durduk yere laf yemeye uğraşıyorsunuz
turevden yapayım dedim cıkmadı yapabilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BEN BUNU YANLIŞ YAPTİM AHHAHAJDHXKDHXK
Bak yine aklıma geldi sinirim bozuldu
Gardaşım onlar yeni nesile hazır değildi yaw
Hocam biraz daha basit düşünün Ösym bizden basit ve etkili düşünmemizi istiyor. Okuduğunu anlamak gerçekten çok önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle demeyin o zamanlar imkanlar çok azdı şimdi herkes akıllandı
2018 tyt 4 yılın sınavları arasında açık ara en kolayı zaten.Bu sene 75-80 net yapan birinin önüne tyt 2018 i koysalar çok rahat 100 ü geçer ama sınavın seviyesi ile sıralamalar orantılı şekilde ilerlemiyor her zaman.
-
Ben böyle soru görmedim lan. Oha bu ne böyle.
Aynen küresel ısınma,bm toplantısının olacağı ülke,bu sabah hangi renk çorap giyeceğim gibi faktörlerde sınavı etkiliyor
-
2018 tyt ile 2019 u karşılaştırırsan 2019 neredeyse her ders için daha zor,2018 tyt teogdan hallice ama 2018 de 100 nete 5k gelirken 2019 da 8-9 civarı gelmiş bunu kastediyorum
2019 da matematik sorularına bir baksana yer sorusu var elma armut yerleri falan 2021 2019a 2018e göre kat kat zor
-
2018 tyt mati fulleyen sayisi 2019un iki kati zaten
Boya kitabı resmen! O kadar çalışmalarımıza bu muydu reva?.. 2021'de yapılabilirlik arttı sıralamaların kimse artmasını beklemesin, baksanıza şu soruyu 2021 tyt'e koy kaç öğrenci yapabilir ki!?.. Her sene aynı muhabbetler. Zordu bilmem ne felan, çalışsaydınız kardeşim. Adamlar 2018'de içimizden geçti. Karekök lys çözerek girdik sınava, adamlar boya kitabı koydular önümüze. En basit soruların modellenmesini bile çözemedik! Edeb ya hu! Şükredin..
-
hayır burada asıl faktör ayt mat.2018 in ayt matı zor,fenleri de daha zor olduğundan dolayı 18>19
-
2018'de bu soruyu gördüğümde ben de memnun kalmamıştım yani. İlkokul dördüncü sınıf sorusu bile değil. Ayrıca berbat bir seneydi. Ortasında sınav sistemi değişti. Soru tipleri değişti. Başta TYT'de sosyal ve fen sormayacağız dediler, sonra vazgeçtiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gardaşım onlar yeni nesile hazır değildi yaw
|
turevden yapayım dedim cıkmadı yapabilen?
|
Öyle demeyin o zamanlar imkanlar çok azdı şimdi herkes akıllandı
![]() |
Durduk yere laf yemeye uğraşıyorsunuz
|
Aynen küresel ısınma,bm toplantısının olacağı ülke,bu sabah hangi renk çorap giyeceğim gibi faktörlerde sınavı etkiliyor |
Hocam biraz daha basit düşünün Ösym bizden basit ve etkili düşünmemizi istiyor. Okuduğunu anlamak gerçekten çok önemli
![]() |
Boya kitabı resmen! O kadar çalışmalarımıza bu muydu reva?.. 2021'de yapılabilirlik arttı sıralamaların kimse artmasını beklemesin, baksanıza şu soruyu 2021 tyt'e koy kaç öğrenci yapabilir ki!?.. Her sene aynı muhabbetler. Zordu bilmem ne felan, çalışsaydınız kardeşim. Adamlar 2018'de içimizden geçti. Karekök lys çözerek girdik sınava, adamlar boya kitabı koydular önümüze. En basit soruların modellenmesini bile çözemedik! Edeb ya hu! Şükredin.. |
Benzer içerikler
- 1 ayda tyt bitirme programı
- kitapyurdu güvenilir mi
- tıp nasıl kazanılır
- arena dershanesi yorumlar
- kyk staj için kalmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X