2017nin haziran ayından itibaren (kurslar ve denemeler o tarihte başlamıştı.) 2018 hazirana kadar sınava kadar yani önce ygs mat sonra tyt mat denemelerinde 37-38 altına düşmemişimdir hatta çoğuluğu 40 tı. Kaçarsa olasılık falan kaçıyodu. Ama ben 2018 tyt matta 22-5 yaptım. Ve çoğu arkadasımda sert net düşüşleri oldu. ÇÜNKÜ BEKLEMİYORDUK BÖYLE BİR SINAV bunu akıl etmek zor değil bence :))) |
TYT 2018’den ÇOK ZOR bir mat sorusu (2. sayfa)

-
-
Sizin denemlerde gördüğünüz çözdüğünüz klasik yeni nesil sorular (18.p.m (n-1) tarzı ya da problemli mutlak değer sayı doğrusu soruları gibi yeni nesil birçok soru) İLK DEFA O SINAVDA KARŞIMIZA ÇIKTI. Ösym diğer yaptığı sınavlarda bu tarz soruları kullanmaya devam etti. Yayınları yazmıyorum bile onlar zaten suyunu çıkartana kadar kullandı.
2018 sıralamalarının düsük gelmesinin sebebi soruların zorluk seviyesi değil insanların hazırlıksız olmasıdır.
-
Aytde de millet dumura uğramış mıydı hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayt matta uğradı. Kendimden ve arkadaslarımdan örnek verirsem lys mat denemelerinde 80 de 70-75 arası bir sey yapıyordum 11 den hazırlıklıydım kasım gibi pat sistem değişti. 40 a düştü soru sayısı ama soruların içeriği lys olarak devam etti ama süre uzadı insanlar çok yüksek ayt mat netleri yapmaya basladı okul/kurumsaldenemelerde. SINAVDA İSE HAYVAN GİBİ PATLADILAR. Benim son ayt mat denemesi 39 olup sınavda 19 yapan arkadasım vardı. Bende 34-35 falan yapabilmistim sınavda.
Fen konusunda ise insanlar o kadar zorlanmadı. Şahsen kolaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 7 Temmuz 2021; 14:21:57 > -
ben mesela tyt matta daha çok zorlanmıştım, ayt matta pusula sorusu dışında normal lys denemesi gibi gelmişti normalde 30 net yapan ben 2018 ayt matta 34 veya 35 net yapmıştım ama denemelerde ciddi çözmüyordum o kadar, sınavda bol süreyle baya uğraşmıştım, bence 2018 ayt mat zor değildi ama geosu biraz zordu ve insanları geo etkiledi bence, integralde şekilli alan sorusunu görünce bu kadar kolay olamaz demiştim ya, pusula sorusu, uzaylı bir soru vardı o, vektörlü olasılık sorusu vardı geometride o ve bir tane analitik sorusu dışında zor bir matematik değildi 2018 ayt bence ama insanlar zorlanmıştı onu hatırlıyorum ama 2017 ygs matta 36-4 net yapan ben 2018 tyt matta garip bir şekilde yapamamıştım zor muydu değildi ama sınav anı algılayamamıştım soruları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X