Şimdi Ara

typer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir araç bakıyorum dikkatimi çeken bir konu oldu honda civic bazı araçlarda typer yazıyor typer ne demek teşekkür ederim

• 106 gti ı biliyonmu?

onun gibi bişi ,

yani cadde tipi

nfs underground gibi düşün

sportif modeli yani

ok?

o biiiiiiiir CİTİAAAAAY , o biiiiiiiiir TAYPAAAAARR ,, o biiiiir kiiii üüüç döööört

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 3 Aralık 2006; 1:24:25 >
  • Biri beni mi çağırdı

atmosferik 2.0 200HPlik bir gücü düşün.Devir kesici 8500RPMe kadar uzandığını vs. vs. vs.
  • yani civic' ğe göre daha donanımlı veya daha performanslı denebilirmi cahilliğimi mazur görün çünki bilmiyorum
  • ok arkadaşlar anlamışam teşekkür ederim bilginize ve emeğinize nasipse alacağız bakalım
  • al hacı , type-r mübarek bişeydir, hatta git 98 fln civic type-r bul onlar 185hp ama daha işlevsel, kıbrısta bol bol var, bi tane bulsam bende getircem, motorunu volvoya takacam , bizimki çok yakıyor yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: djarume black

al hacı , type-r mübarek bişeydir, hatta git 98 fln civic type-r bul onlar 185hp ama daha işlevsel, kıbrısta bol bol var, bi tane bulsam bende getircem, motorunu volvoya takacam , bizimki çok yakıyor yaff

senin arabaya 1.3 motor koysan yine çok yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    E92 320i coupe lpg uyumu
    10 yıl önce açıldı
    Polo GTi vs. RCZ 200HP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2000 otomatik vites buldum adam 15 istedi içinde neler var deme bilmiyorum eğer çok yakarsa benim o araca binmem zor olur tavsiyeniz nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: m57

ben 2000 otomatik vites buldum adam 15 istedi içinde neler var deme bilmiyorum eğer çok yakarsa benim o araca binmem zor olur tavsiyeniz nedir acaba

2000 oto vites type-r yok civic ies war
  • typer yazıyor hatta araç yeşilköyde istanbul beyaz arka stopları beyaz olanla değiştirmiş şuda var ben sahibiyle pekde konuşmadım ama her sabah bakıyorum
  • o kadar aradım benim dediğim araca uyan typer yok sanırım haklısın galiba adam kendi koymuş onu kusura bakmayın vay anasına be bende yedim yahu... uyarın için teşekkür ederim
  • 185 hp lik araç alacaksınız ve az yaksın diyeceksiniz, mümkün mü acaba?
  • type-r ne midir? gel de şimdi type-r nedir anlat.. anlatılır mı? yaşanır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Biri beni mi çağırdı

atmosferik 2.0 200HPlik bir gücü düşün.Devir kesici 8500RPMe kadar uzandığını vs. vs. vs.

Bir De Sunu hayal edin...

9100 devir de Inanilmaz senfoni ,
    Her 10 Kilogram icin 2 HP veren bir arac ,
    O bir Roadster
    2.0 Su sogutlamali DOHC-VTEC
    Litre Basina 120 Hp
    Safkan Cadde arabasi.
    5 Yil ust uste odul almis bir arac.

Modelini Soylemeye gerek var mi, Bilmeyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Aralık 2006; 12:27:42 >
  • yaw bilmeyen vardır..
    hoda s2000 deilmi o litre başına 120hp üreten en iyi motor vs ödül alan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apo_ng

yaw bilmeyen vardır..
    hoda s2000 deilmi o litre başına 120hp üreten en iyi motor vs ödül alan?

çın çın doğru
  • atkadaşın type-r dediği, type-r paketli hatchback civic bence, tr ye giren bütün hatcback civicler otomatik vites, tabi type-r dışında. o aracında type-rdan tek farkı motoru
  • civic type r cok guzel bi aracta donanim fakiri orjinal halinde teyp ve kolonun bile olmadigini duymustum gerisini siz dusunun. yeni civic type r icin gecerli deildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YunTi

civic type r cok guzel bi aracta donanim fakiri orjinal halinde teyp ve kolonun bile olmadigini duymustum gerisini siz dusunun. yeni civic type r icin gecerli deildir.

yoo war cd çaları fln.Yeni type-r da donanımsız ve fazla fazla donanımlı olacak şekilde satışa sunulacak(mış)
  • TYPE-R ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE.TÜRKİYENİN EN TEMİZİ BENİM OLSUN DERSENİZ BURADA BULUŞALIM 2004 MODEL FUUL-FUUL 48.000.İSTEYENLERLE CİDDİ ALICILARLA KONTAK KURALIM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.