Şimdi Ara

Tyler durden kız bulsaydı yine anarşiklik yapar mıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela işten sonra manitasının evine gidip sevişse rahatlasa yine de ortalığı patlatır mıydıTyler durden kız bulsaydı yine anarşiklik yapar mıydı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapardı adam şizofren

• alo ersin tekstil mi? Tyler durden ceketi var mı?

• Hayir yapmazdi

Komunizmi anarsizmi her zaman yalniz erkekler savunur çünkü onlarin ailesi sevgilisi cocugu evi arabasi yoktur yani mevcut duzenden rahatsizdirlar bu yuzden eline bir seyler gecmis kisiler duzenin tarafina gecer kalanlarsa ayaklanmaya calisir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tür filmler veya yazılar, bazı insanlarda' şizofreni ye yol açabilecek düzeyde bile tehlikeli olabiliyor bence. Bazı insanlar gulebilir ama ben öyle düşünüyorum. Çünkü insanlara sürekli umut vaad edilip, kendini üstün ve farklı görmesi isteniyor ve burada gerçeklikten kopuş yaşanıyor. Mevcut halihazırda psikolojik hastalığı olanlar için özellikle, bu filmlerin vb kötü etkileri olabilir bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Hocam bu tür filmler veya yazılar, bazı insanlarda' şizofreni ye yol açabilecek düzeyde bile tehlikeli olabiliyor bence. Bazı insanlar gulebilir ama ben öyle düşünüyorum. Çünkü insanlara sürekli umut vaad edilip, kendini üstün ve farklı görmesi isteniyor ve burada gerçeklikten kopuş yaşanıyor. Mevcut halihazırda psikolojik hastalığı olanlar için özellikle, bu filmlerin vb kötü etkileri olabilir bence.
    Olabilir hatta net var filmler diziler olmasa toplum cok cok farklı olurdu bunlar toplumu sekillendirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Olabilir hatta net var filmler diziler olmasa toplum cok cok farklı olurdu bunlar toplumu sekillendirdi

Alıntıları Göster

Kitaplar şekillendirmiyor mu awk ortaçağa dönelim o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyler durden kız bulunca otomatik olarak diğer adam bulmuş oluyor. Zaten kızla sabaha kadar pompa yaptığına göre bulmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sazan.avi

Filmi seyretmemiş ya da kitabı okumamış gibi mesaj atmışsınız. Adam zaten film boyunca Helena Bonham Carter'la çatır çatır s....şiyor.

• Bende elliot rodger gibi biri sandım :D

meğer fight club filminin ana karakteriymiş.Tyler durden kız bulsaydı yine anarşiklik yapar mıydı 

• Tyler durden kız bulsaydı yine anarşiklik yapar mıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.