Bölümdeki devi öldürebilmek için duvardan bir platforma çıkıyorum. uca gelince e tuşuna basıp devin omzuna bir çentik atıyorum, ancak 3 defa doğru zamanlama yapmam gerekiyormuş, diğer 2 zamanlama nasıl olacak, son darbe göze oluyormuş hangi tuş ve hangi zamanlamayı yapacağım?
zamanı gelince ekran parlar.o zaman basman gerekli.sen biraz acele ediyorsun herhalde.1. den sonra bekle acele etme.
Evet birden sonra bekle acele sonra bi kaç hareket yapacak ekran seni yönlendirecek bıcağı saplama zamanını asıl iş ondan sonra öldürmekte.
Zor bir bölümdü heyecan zamanlamayı şaşırtabiliyor.
zaten ekran parlıyo senin bişey yapman gerektiğinde . fazla heyecan yapma o bölümde. fazla zor bi bölüm değil. sadece zamanlamayı iyi yapmak gerekiyor.
çıakcağın bir yer yok çevreye bakarsan diğer yerleride göreceksin arkadaşım..yukarıda arkadaşlarında dediği gibi sonrası zamanlama ve speed kill olayı...
Dün denedim dev elini attığında tam bizi hüpletecekken bir flash beliriyor. O ana kadar bekledim. Netice 2. denememde geçtim.Arena Tunnel deyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Korgeneral
Dün denedim dev elini attığında tam bizi hüpletecekken bir flash beliriyor. O ana kadar bekledim. Netice 2. denememde geçtim.Arena Tunnel deyim.
oyunda Bosslarda gnelde onla geçeceksin ama oyun genelindede kullanırsan çok rakat edersin kardeşim...
Bende bu speed kill meselesini niye yapamıyorum diyordum. Bir taşla 2 kuş...
quote:
Orjinalden alıntı: Korgeneral
Bende bu speed kill meselesini niye yapamıyorum diyordum. Bir taşla 2 kuş...
hayırlı olsun artık...özellikle son Bossta dikkatli olup isabetli oranlar yakalaman iyi olacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme