Şimdi Ara

TWO THRONES:ARENA TAKILDIM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümdeki devi öldürebilmek için duvardan bir platforma çıkıyorum. uca gelince e tuşuna basıp devin omzuna bir çentik atıyorum, ancak 3 defa doğru zamanlama yapmam gerekiyormuş, diğer 2 zamanlama nasıl olacak, son darbe göze oluyormuş hangi tuş ve hangi zamanlamayı yapacağım?

• zamanı gelince ekran parlar.o zaman basman gerekli.sen biraz acele ediyorsun herhalde.1. den sonra bekle acele etme.
  • Evet birden sonra bekle acele sonra bi kaç hareket yapacak ekran seni yönlendirecek bıcağı saplama zamanını asıl iş ondan sonra öldürmekte.
  • Zor bir bölümdü heyecan zamanlamayı şaşırtabiliyor.
  • zaten ekran parlıyo senin bişey yapman gerektiğinde . fazla heyecan yapma o bölümde. fazla zor bi bölüm değil. sadece zamanlamayı iyi yapmak gerekiyor.

bu oyunun sonu baya güzel.
  • İlginiz için teşekkür ederim.
  • Gerekirse şuraya da bakabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_5490598/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıakcağın bir yer yok çevreye bakarsan diğer yerleride göreceksin arkadaşım..yukarıda arkadaşlarında dediği gibi sonrası zamanlama ve speed kill olayı...
  • Dün denedim dev elini attığında tam bizi hüpletecekken bir flash beliriyor. O ana kadar bekledim. Netice 2. denememde geçtim.Arena Tunnel deyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Dün denedim dev elini attığında tam bizi hüpletecekken bir flash beliriyor. O ana kadar bekledim. Netice 2. denememde geçtim.Arena Tunnel deyim.

oyunda Bosslarda gnelde onla geçeceksin ama oyun genelindede kullanırsan çok rakat edersin kardeşim...
  • Bende bu speed kill meselesini niye yapamıyorum diyordum. Bir taşla 2 kuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Bende bu speed kill meselesini niye yapamıyorum diyordum. Bir taşla 2 kuş...

hayırlı olsun artık...özellikle son Bossta dikkatli olup isabetli oranlar yakalaman iyi olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.