Bildirim
Twitterda ülkücüler ve mhpliler baskanliga hayir diyeceklerini yazmislar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ülkeyi twitter üzerinden kurtarmaya çalışanlar kadar acınası bir güruh yoktur memlekette. -
Geç bile kaldılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: K E N
Ülkeyi twitter üzerinden kurtarmaya çalışanlar kadar acınası bir güruh yoktur memlekette.
Bahçeli'nin sözlerinin tüm MHP'yi bağlamadığını göstermişler sadece. Yani vatan kurtaran yok. -
Referandum çok uzak değil bu kadar uğraşmaya değmez Ben geçme ihtimalini %80-90 görüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
Ülkeyi twitter üzerinden kurtarmaya çalışanlar kadar acınası bir güruh yoktur memlekette.
Bahçeli'nin sözlerinin tüm MHP'yi bağlamadığını göstermişler sadece. Yani vatan kurtaran yok.
Mesajımın bu olay ile ilgisi tam olarak yok, bahçeliyi protesto etmek istiyorlarsa mhp binasının önüne gitsinler. İnternetten ağlamakla olmuyor bu işler. =) -
quote:
Orijinalden alıntı: t ulpa r
Referandum çok uzak değil bu kadar uğraşmaya değmezBen geçme ihtimalini %80-90 görüyorum.
Katılım zamanı: 3 Ocak 2017 -
Zaten Türk Milliyetçisi ve vatansever olduğu iddiasında bulunan bir kişi böyle bir değişikliğin gerçekleşmesini kabul edemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: BmwBL
quote:
Orijinalden alıntı: t ulpa r
Referandum çok uzak değil bu kadar uğraşmaya değmezBen geçme ihtimalini %80-90 görüyorum.
Katılım zamanı: 3 Ocak 2017
Yani böyle olunca , senin tahminlerin daha mı doğru oluyor ? Herkes tahmin yürütebilir. -
İdam ida referanduma eklerlerse geçme ihtimali artar -
quote:
niye bukadar renk var resminde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
Bahçeli'nin sözlerinin tüm MHP'yi bağlamadığını göstermişler sadece. Yani vatan kurtaran yok.
Mesajımın bu olay ile ilgisi tam olarak yok, bahçeliyi protesto etmek istiyorlarsa mhp binasının önüne gitsinler. İnternetten ağlamakla olmuyor bu işler. =)
Anladım da bu da bir nevi protesto sayılır. Yani amaç hır gür çıkarmadan Bahçeli'ye mesajı vermek ve aynı düşüncede ne kadar insan varsa bunu görmek ve bu insanlardan destek toplamak. Fiziksel olarak, şiddet gerektirecek eylem yapmaya şu durumda gerek yok. Bahçeli'nin partisinin ve seçmeninin kendisiyle aynı fikirde olmadığını görsün yeter. Bakarsın 2 gün sonra o dediğin de olur. Daha bu olay bile yeni yaşandı. Gün geçmiyor ki ülkede bir sürprizle karşılaşmayalım.
-
Ben eski MHP li biri olarak bizzat Bahçeliye sormak istiyorum.Sizin şu ana kadar desteklediğiniz düşüncelerden başkanlığa basın açıklamasında evet diyeceğim dedirtecek kadar 180' döndüren ne oldu?Ne oldu da onca edilen laf yutuldu?Yazık cidden yazık ben vatan için güvendiğim insanların beni hayal kırıklığına uğratmasından bıktım.Duman çıkmadığı için umutları canlı tutmak bana çok zor gelmeye başladı.
Birde şundan bahsetmeden duramayacağım.Bu açıklamadan sonra MHP ye yakın kanalların sosyal medya hespalarını gezdim.ÇIT YOK ÇIT.Herkes 3 maymunu oynuyor.Cidden siyasi parti tutmak futbol takımı tutmaya dönmüş.Kimse kendisine bakıp öz eleştirisini yapmıyor.Kimse resti çekemiyor çünkü kimse birey olmanın farkında değil.Şu ülkede Atatürkün bize miras bıraktığı bilimi,aklı 100 senede bu insanların aklına sokamadık.Sokamadıkça da durumumuz böyle.Devam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kagann.
Ben eski MHP li biri olarak bizzat Bahçeliye sormak istiyorum.Sizin şu ana kadar desteklediğiniz düşüncelerden başkanlığa basın açıklamasında evet diyeceğim dedirtecek kadar 180' döndüren ne oldu?Ne oldu da onca edilen laf yutuldu?Yazık cidden yazık ben vatan için güvendiğim insanların beni hayal kırıklığına uğratmasından bıktım.Duman çıkmadığı için umutları canlı tutmak bana çok zor gelmeye başladı.
Birde şundan bahsetmeden duramayacağım.Bu açıklamadan sonra MHP ye yakın kanalların sosyal medya hespalarını gezdim.ÇIT YOK ÇIT.Herkes 3 maymunu oynuyor.Cidden siyasi parti tutmak futbol takımı tutmaya dönmüş.Kimse kendisine bakıp öz eleştirisini yapmıyor.Kimse resti çekemiyor çünkü kimse birey olmanın farkında değil.Şu ülkede Atatürkün bize miras bıraktığı bilimi,aklı 100 senede bu insanların aklına sokamadık.Sokamadıkça da durumumuz böyle.Devam...
70 yıllık bu enkaz parlamenter sistem deneyiminden sonra Ataturk yaşasaydı evet demeyeceginden nasıl bu kadar eminsin?
-
Atatürk hiç kimsenin eline bu kadar yetkiyi vermez.Aslında Atatürk değil kimse vermez.Kendisine bile 3 ay arayla verilmişti savaş zamanında.Bizim insanımız kendisini en iyi kimin yöneteceğini seçmesini bilmiyor bu uzun süredir var.Evet parlamenter sistemde geçmişten gelen sıkıntılar var ama bu son 6-7 senede bu yönetimi işlemez hale getiren de AKP dir.Kendi yaptıklarından dolayı işlemez hale getiren sistemi kendi istekleri doğrultusunda yön veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: digital_version
quote:
Orijinalden alıntı: Kagann.
70 yıllık bu enkaz parlamenter sistem deneyiminden sonra Ataturk yaşasaydı evet demeyeceginden nasıl bu kadar eminsin?
Türkiye'nin parlamento geleneği 70 yıllık değil, 140 yıllıktır. Sorun da parlamento değil, parlamentodan ve demokrasiden rahatsız olanların iktidara gelmesidir.
-
O kadar şey yazdım oraya dikkat ettiysen boşa yazmışım zaten sizin benim yazımdan ne aradığınızı anlamıştım cevabı yazmadan önce. Uzun süredir takip ediyorum burayı kimin ne olduğunu az çok biliyorum.
Açıkçası cahili ben yazmadım direk siz yazdınız demek ki bazı şeyleri direk savunamaya programlanmışsınız.Halk kolay manipule ediliyor.Bunun sebebi sizin dediğiniz cahillik değil tembellik.Bütün konularda tembellik.Din,kültür,bilim,felsefe vs hepsi.İnsanımız tembel olmasa farklı kaynaklardan okusa,tek düşünce biçimine zorlanmasa,vatani değerleri para ve menfaatten üstün tutsa böyle olur mu olmaz.Yoksa halk dinle de manipule edilir yapılan yol,köprü ilede maniipule edilir.Ama ben istiyorum ki yapılan yol,köprü gibi şeylerin karın doyurmadığını zor yoldan öğrenmesinler. -
parlamenter sistemin nesi kötü bana açıklar mısın.Veya bu "sistemin" hangi noktası daha iyi? -
Bahçelinin derdi sadece siyasi hayatını bitirmemek. Eğer bugün normal bildiğimiz seçim olsa Mhp baraj altı kalır, zaten seçime de gerek yok eğer Mhpdeki seçime iktidar karışmasa bahçelinin hiç bir şansı yok. Kendi delegesinden korktu adam şaka gibi. Yok ulu lider yok bilge bilmem ne bunlar komik laflar yahu. Dünyada eşi benzeri var mı acaba, muhalefet liderinin o partinin başında kalabilmesi için hükümetin seçimleri etkilemesi. Böyle bir şeyi önce bahçeli kendine yediremeyip istifa etmesi lazımdı. Mhpnin Akp arka bahçesi olması önemli değilde Akplileşmesi çok kötü. Genel başkanlığa aday kim varsa hepsi fetocu oluyor. Ben bahçeli geri çekilsin, bak bu benim adayımdır fetocu değildir desin ona da razıyım. Yeter ki bahçeli gitsin.
Siyasette bir devir işi nasıl bir zamanlar Demireller, Erbakanlar, Ecevitler vardı onlar bir nesildi. Aynısı şimdi içinde geçerli, mevcut partilerin başındakiler bekleneni veremedi. Zaten son 10 yılda dünya o kadar değişti ki, bu kadar genç nüfusa sahip bir halkı 60 yaşında adamların anlayacağına, temsil edeceğine inanmak aptallıktır. Eğer Chp ya da Mhp lider değiştirirse oyumu alabilir yok aynı tas aynı hamamsa gider oyumu Ldpye veririm. Zaten muhalefetin bir etkisi yok, bari tepkimizi koymuş oluruz.
-
Chpden de evet diyen olacak.
Bu bütün chpyı nasıl bağlamıyorsa bütün mhpyı de bağlamaz (:
Benzer içerikler
- discord açıldı mı
- kurt kuzuyu yemeye karar verince
- merkez bankasının dolar satması ne demek
- tei eskişehir maaş
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- iphone servis yok hatası
- 112. kanal
- taklamakan çölü
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X