Şimdi Ara

Twitter-Swarm'dan Kız Bulmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Bi kaç dk önce başıma gelen ve bu 2 uygulama üzerinden kız arkadaş yapmamanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunucam

Swarm ve twitter'ı herkes bilir.2 si de içinde bayanların cirit attığı, son bi kaç gündür bu tarz benim yarışmasının muhabbeti döndüğü yerdir.Neyse gelelim konumuza

Gizem adında bi kızdan bahsedicem size.Bu bayan'ı uzun süre önce twitter ve sonradan swarm'a nasıl olduysa eklemişim.Bilgisayarda otururken telefona swarm'dan bi plan geldi.İşte çok hastayım falan filan diye..Neyse geçmiş olsun yazdım sadece buna takan birisi de altına beni mention atarak imalı laflarda bulunmuş falan.Ben de twitter'dan sizi seven biri herhalde diye yazdım

Neyse kız hasta falan canı sıkılıyomuş bende boştum zaten konuşmaya başladık..Bu bana facebook adresini, telefon numarasını falan verdi whatsapp'dan konuşmaya başladık..Yaklaşık 1 haftadır kendisiyle whatsapp'dan güllük gülistanlık konuşurken yaklaşık yarım saat kadar önce whatsapp'dan ben bunun sevgilisiyim bunun etrafında dolaştığını görmicem falan diye bişiler geldi.Noluyoruz aga dedim bi baktım engellemiş beni

Facebookdan yazdım sevgilinin olduğunu söyleyebilirdin diye söylemem mi gerekiyordu, sana hesap mı vericem falan filan yazdı bundan da engeli bastı.Ulan madem sevgilin var o zaman konuşmayalım.Yani seni abla olarak bağrıma basacak değilim ya ?!?!

Ben en az zararla kurtuldum siz böyle bişi yaşamayın diye yazıyorum arkadaşlar

İstek gelirse son mesajları atarım

Edit:

Twitter-Swarm'dan Kız Bulmayın Twitter-Swarm'dan Kız Bulmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A073D9EAA -- 4 Kasım 2014; 0:31:31 >

• istek yolluyorum
  • Mesajları at
  • güldüm valla bu ne lan
  • Bu zamanda bulduğunuz kızların hiçbiri anneleriniz ananeleriniz kadar saf ve temiz olamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS isteriz

• Madem sevgilin var o zaman niye yazıyosun ?

Hanfendi normalde bu saatlerde uyur hala grip olduğu için ondan dolayı bu kadar yazdım

Twitter-Swarm'dan Kız Bulmayın Twitter-Swarm'dan Kız Bulmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A073D9EAA -- 3 Kasım 2014; 23:50:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasada o*osp* çok, düzgün karakterli seviyeli ve sıcakkanlı bir kız bulmak çok zor. Bir okkali küfür savurmak lazım boylelerine, erkekleri parmağının uçlarında oynatabileceklerini zannediyorlar soktu*larım.

• istek.. pm at merak ettim kardeş
    yazın başıma benzer bi olay geldi anlatım sana

• kezbanlıkta doktora yapmış
  • Arkadaşlar son saniye gelişmesi var.Bu gerizekalı arkadaş whatsapp'da ki engeli kaldırmış.Bi de yazdığım 3-5 tweet'i fav'lamış..Manyak la bu
  • Bi daha rahatsız ettiğini görmim senin kafanı keserim.Arkadaş ışidden galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

Bi daha rahatsız ettiğini görmim senin kafanı keserim.Arkadaş ışidden galiba

Şöyle akli dengesi yerinde olmayanlarla uğraşıyorum bi de..
  • Pm at merak ettim

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu kızlar kendilerini ne sanıyo bi et parçası yüzünden havalarından geçilmiyo

• Kizlarin tek amaci sevismektir. Baska hic bir ise yaramazlar. Dunyaya katkilari yoktur. Cogu seyi erkekler icat etmistir. Kizlar kullanicilardir ve tek amaclari ciftlesmeye yaramaktir

• akıllısı bizi bulmaz ki hocam
  • Tumblr dan bulun jajajaaja

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.