Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.186
Cevap
16
Favori
144.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bi blok cikar burdan. Toplanin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 21 Mart 2014; 1:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ak partili insanları blokluyorum deyip hava atmaya çalışan ergen tayfası zahmet olmazsa beni de bloklayın.Sizin gibi sığ beyinli insanlara ne benim yararım olur nede sizin bana yararınız olur.Son zamanlarda doluştunuz zaten foruma yok akp partilileri blokluyorum yok atesitleri blokluyorum,liselileri blokluyorum.
    Not:Hiçbir siyasi parti üyesi değilim,hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum.
  • Mustafax değil mi bu forumun ağır şakirtlerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: md_42

Gündemde olan bizide ilgilendiren bir konuyu buraya açmak istiyorum nasıl Twittere sansürün olmasını istemeyenler varsa İSTEYENLERinde olduğunu düşünüyorum ve yöneticilerinde saygı duyup bu konuyu kapatmamaları gerektiğini düşünüyorum kimseye hakaret edici ve kurallara aykırı bir konu olmadığını düşünüyorum

Şahsi düşüncem: İşsizlerin çoğunlukta olduğu ve bizler için yarar sağlamayan insanlara küfür,aşağılayıcı , hakaret eden klavye delikanlılarının kol gezdiği ve insanların yasadışı işler için örgütlenme yeri haline geldiği için zararı yararını bastırdığı için kapatılması gayet mantıklı ve doğru oldu.

İnsanlar yararlı kullanmayı öğrenene kadarda kapalı olması gerektiğini düşünüyorum.

Aynısını Facebook ve Youtube İçinde istiyorum YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLİYORUM diyenler buraya

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)

Destekleyenler

md_42
    by_xtr
    BurakYZ
    The@Thing
    bayram_abi
    kucuk
    Nepazystamasis
    yunt1
    terminator282
    J4ckasss
    Ainur
    MonsterMMORPG
    ...

İnsanları bloklayarak egoları tatmin olanlar içinde yararlı bir konu oldu sanırım bu farklı düşünceleri görmeye tahammülü olmayan insanların erdemlerini de tartışmayada gerek yok sanırım herkesin kendi tercihi
    Saygılar.

Bu kuyruk acısı niye ? twitterden neden hoşlanmıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

quote:

Youtube kapatılırsa işler değişir yedirmeyiz ama twitter boş muhabbetin kralı.

ulan sana boş muhabbet geliyorsa girme özürlü müsün? ne içiyorsunuz arkadaş? senin youtube için düşündüğünü ben twitter için düşünüyorsam ne olacak? boş muhabbetmiş. keşke babanda sadece boş muhabbet yapsaydı birader k.bakma aklını seveyim

Öncelikle insanca konuşmayı öğren edepsizliğin lüzumu yok.Karakter yoksunluğunu daha fazla ortaya koyamazdın.

verecek cevabım yok demiyor da kıvırıyor.
    sümeyye trollü seni. karaktermiş terbiyeymiş. başbakan o kadar çalıp çırpıyor nerede karakter nerede terbiye? başkasına makarna verir senin youtube'una dokunmaz siz de oy atmaya devam edersiniz. hll spr dwm.

Hakaret ederek kaliteni ortaya koyuyorsun.Senin düşünceden olmayan birine ak Partili damgası vurmak ne kadar trajikomik ama işte halkımız bunu aşamıyor chpyi destekleyince sen din düşmanısın derler akpyi destekleyince yobaz Atatürk düşmanı olursun.Önce at gözlüğünü çıkar.Dahada sana cevap yazmam ettiğin hakaretle kalırsın tabi bunu marifet sayacak bir kafa yapısına da sahip olan sensin.

bana at gözlüğünü çıkar diyen adamın 2 satır üstteki mesajı: "twitter umrumda değil, youtube'a dokunurlarsa olay çıkar."

hmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Şu ak partili insanları blokluyorum deyip hava atmaya çalışan ergen tayfası zahmet olmazsa beni de bloklayın.Sizin gibi sığ beyinli insanlara ne benim yararım olur nede sizin bana yararınız olur.Son zamanlarda doluştunuz zaten foruma yok akp partilileri blokluyorum yok atesitleri blokluyorum,liselileri blokluyorum.
    Not:Hiçbir siyasi parti üyesi değilim,hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum.

Öyle deme ama çok Cool oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminate

quote:

Orijinalden alıntı: J4ckasss

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

quote:

quote:

quote:

Adam gibi kullanmayi bilselermis. Insanlari sosyal medya uzerinden gaza getirip sokaklara dokup huzuru bozmasalarmis. Birazda ozelrstiri yapmayi bilsinler

Sanane faşist ? Seni ne ilgilendirir insanların ne yaptığı ? Madem bu kadar umrunda cebinden çalınan paralara yan . İhale adı altında kaçırılan paralara yan , gemiciklere yan , ayakkabı kutularına yan . Sana mı kaldı milletin ayaklanmasını eleştirmek ? Ne haddine senin ? Madem düşünce özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz , bundan sonra sizede düşünce özgürlüğü yok , eleştiri hakkı yok , savunma hakkı yok . Hadi bakalım hodri meydan şimdi kim kimi eziyor ?

Insanlarin evlerinde huzurunu bozmak tencere tavalara vurmak ozgurlukmu sokaga cikip kamu mallarina zarar vermek ne zamandan beri hak, ozgurluk oldu demokratik ulkede yasiyorsun gider sandikta oyunu verirsin

Kim kimin huzurunu bozmuş kardeş ? Ben sana gezi olaylarında yapılan çevreye zarar iyi bişey dedim mi ? Herhangi bi savunma yaptım mı yok .. Ancak ezbere konuşuyosun bana kanıtlarla gel böyle anne babadan öğrenme bilgilerle gelme . Kamu mallarına zarar veriyo adamlar güzel de yapıyolar bak şimdi düşününce en azından paraların nereye gittiği belli ;)

Disaridakiler benim evimde ailemle olan huzurumu bozuyorsa elestiririm.
    Ortaya atilan kayitlarlada kanit gosterip parayi goturmusler demek kolay zamaninda kknin babasi insanlarin tapularini rusvet karsilihi degistirip, oynamasina bir sey demezsin ama?
    En basidide simdi Dikdator dersiniz eger oyle olsaydi suan bu yorumlari dahi yapamazdin

mesela şuan twitterdan bu yorumları yapamıyoruz, yani diktatör

Bende surekli olarak twitter kullanicisiyim ama kapatilmasinin bir nedeni varsa oda vandallarin insanlari teitter uzerinden oyuna getirip sokaklara dokmesi. Bunlar yasanmis olmasaydi suan kapatilmazdi

o provakatör başbakanının hiç bir suçu yok zaten, melek o

Evet zaten insanlari sokaga cikip belediye otobuslerini yakip yikip alt geciyleri parcalamalari icin kiskiryiyor demi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam gibi kullanmayi bilselermis. Insanlari sosyal medya uzerinden gaza getirip sokaklara dokup huzuru bozmasalarmis. Birazda ozelrstiri yapmayi bilsinler

Sanane faşist ? Seni ne ilgilendirir insanların ne yaptığı ? Madem bu kadar umrunda cebinden çalınan paralara yan . İhale adı altında kaçırılan paralara yan , gemiciklere yan , ayakkabı kutularına yan . Sana mı kaldı milletin ayaklanmasını eleştirmek ? Ne haddine senin ? Madem düşünce özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz , bundan sonra sizede düşünce özgürlüğü yok , eleştiri hakkı yok , savunma hakkı yok . Hadi bakalım hodri meydan şimdi kim kimi eziyor ?

Insanlarin evlerinde huzurunu bozmak tencere tavalara vurmak ozgurlukmu sokaga cikip kamu mallarina zarar vermek ne zamandan beri hak, ozgurluk oldu demokratik ulkede yasiyorsun gider sandikta oyunu verirsin

Kim kimin huzurunu bozmuş kardeş ? Ben sana gezi olaylarında yapılan çevreye zarar iyi bişey dedim mi ? Herhangi bi savunma yaptım mı yok .. Ancak ezbere konuşuyosun bana kanıtlarla gel böyle anne babadan öğrenme bilgilerle gelme . Kamu mallarına zarar veriyo adamlar güzel de yapıyolar bak şimdi düşününce en azından paraların nereye gittiği belli ;)

Disaridakiler benim evimde ailemle olan huzurumu bozuyorsa elestiririm.
    Ortaya atilan kayitlarlada kanit gosterip parayi goturmusler demek kolay zamaninda kknin babasi insanlarin tapularini rusvet karsilihi degistirip, oynamasina bir sey demezsin ama?
    En basidide simdi Dikdator dersiniz eger oyle olsaydi suan bu yorumlari dahi yapamazdin

mesela şuan twitterdan bu yorumları yapamıyoruz, yani diktatör

Bende surekli olarak twitter kullanicisiyim ama kapatilmasinin bir nedeni varsa oda vandallarin insanlari teitter uzerinden oyuna getirip sokaklara dokmesi. Bunlar yasanmis olmasaydi suan kapatilmazdi

o provakatör başbakanının hiç bir suçu yok zaten, melek o

Evet zaten insanlari sokaga cikip belediye otobuslerini yakip yikip alt geciyleri parcalamalari icin kiskiryiyor demi

sana ne desem boş, ne sen beni yor ne de ben seni, hadi eyvallah

• Twitter gerekli kullanımdan çok gereksiz şekilde kullanılıyordu, iyi oldu ne zamanki bişeyleri düzgün kullanmayı öğreniriz o zaman herşeyi serbest yapabilirler.
  • hülooooğ.
  • Siz de haklısınız genç kardeşlerim, ailenizden çevrenizden gördüğünüz ve yetiştirilme tarzınız bu. Kafa yapınızı değiştiremezsiniz.

Ama bilin ki her söylenen doğru değildir, annenizin babanızın desteklediği size dayattığı her şey en doğru olan değildir.

Hayatınıza yayın bu düşünceyi, Allah ıslah etsin.

Bu ülke diktatörü de yıkacaktır elbet.
  • Dns ile twitter'a girip hala akpyi savunan gerizekalilar var.

• bunları savunan zihniyetin ne seviye olduğu zaten ortada üstüne hala batırıyorlar.

tebrikler boş yorumlar için güzel blok konusu
  • La Bebeler destek verenlerin çoğu trol zaten ne yazarsa yazsın cevap yazmayın

• Ya siz insanı katil edersiniz. Baştaki andavallar değişse sizin bu kafa yapılarınız ne olacak? Yemin ederim sizin gibilere baktıkça kendimden çok ülkem için üzülüyorum. Hepiniz utanç kaynağısınız.
  • Twitter a tek giremeyen koyunlar zaten suan
    konu da iyi olmus toplu block icin

• J4ckasss kullanıcısına yanıt
    Ortaya atılan kayıtlar gerçektir kayıtlar dünya çapında bir çok stüdyolarına gönderildi hiçbirinden olumlu yanıt alınamadı alinsaydi zaten gazetelerde tvlerde boy boy haberleri gorurdunuz DMC Sony gibi büyük köklü müzik endüstrisinin imzası altında kayıtların montaj olduğunu

• Twitter'ın kökünü kazıyacağız demesinden bir kaç saat sonra kapanması manidar :) saygılar donanımhaber lobisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Keşke senide sansürleseler nasıl olur ?

+1
  • Blok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.