Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.186
Cevap
16
Favori
144.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sana akıl fikir versin, ve destekleyenlere de.

Gençlerin zamanını alan her platform kapatılmalı diyenler nasıl bir kafa yapısına sahipler Allah aşkına?

Her şeyi geçtim kullanmıyorsanız girmeyin arkadaşım. İnsanların özgürlüklerine siz nasıl karışıyorsunuz? Karışamazsınız.

Bulut sistemine abur cubur diyen bir bakan olduktan sonra ne beklenirdi ki zaten? Ülke neden gelişmiyor dersiniz bir de. Alın en basit sebebi. Karşınızda işte.

Ben Twitter nice güzel insanlarla tanıştım aynı zevkleri taşıdığımı fak ettiğim. Nice kişiye yardım ettim, bir ortam oluşturdum insanların kaynaştığı. Ve daha neler neler.

İnsanların özgürlüğüne karışamazsınız. Mantıklı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mart 2014; 0:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala destekleyenler var dimi az otede yasayin yav

• meseleyi 2 ağaç sananlara şimdi ne anlatmaya çalışıyorsunuz?
  • okullarda da gereksiz çok öğrenci var ozaman okuldan aldıralım hatta türkiyede yaşayan gereksiz amele insanların yaşama haklarını alalım ellerinden.

çok zeki ve gerekli bir kardeşimizsin sen çok sağol

• Bir siteyi kapamak demek; onu kullanan insanları kısıtlıyorsun demektir. Hala klavye delikanlılığı, işsizlere iyi olmuş tarafından bakın.

Ama gerçekten iyi oldu ya, bu saldırganlıkla insan düzgün düşünemez, aydınlık günler yakındır!

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

feys de kapansın ama youtube kapanırsa ortalık karışır işte

zamanında kapatmadılar la sanki
  • Şunı bile destekliyosunuz, sizinle aynı havayı soluduğum için kendimden utandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

quote:

Orijinalden alıntı: J4ckasss

Adam gibi kullanmayi bilselermis. Insanlari sosyal medya uzerinden gaza getirip sokaklara dokup huzuru bozmasalarmis. Birazda ozelrstiri yapmayi bilsinler

Sanane faşist ? Seni ne ilgilendirir insanların ne yaptığı ? Madem bu kadar umrunda cebinden çalınan paralara yan . İhale adı altında kaçırılan paralara yan , gemiciklere yan , ayakkabı kutularına yan . Sana mı kaldı milletin ayaklanmasını eleştirmek ? Ne haddine senin ? Madem düşünce özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz , bundan sonra sizede düşünce özgürlüğü yok , eleştiri hakkı yok , savunma hakkı yok . Hadi bakalım hodri meydan şimdi kim kimi eziyor ?

Insanlarin evlerinde huzurunu bozmak tencere tavalara vurmak ozgurlukmu sokaga cikip kamu mallarina zarar vermek ne zamandan beri hak, ozgurluk oldu demokratik ulkede yasiyorsun gider sandikta oyunu verirsin

Goturulen paralar diyorsun ortaya atilan kayitlarla kanit gostermeye calisiyorsun.Dikdator diyorsunuz dikdatorluk yapilsaydi suan bu yorumlari bile yapamazdiniz emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J4ckasss -- 21 Mart 2014; 1:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Milletin boşa zamanını öldüren her şey kapatılmalı bence çok iyi oldu. Facebook Uygulaması da bekliyorum.

Akepenin yolsuzlukları çıktı ya tabi rahatsızsınız

• Sansürü desteklemiyoruz

Edit
    Konu tutmuş reklam alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 25 Mart 2014; 20:01:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

quote:

Adam gibi kullanmayi bilselermis. Insanlari sosyal medya uzerinden gaza getirip sokaklara dokup huzuru bozmasalarmis. Birazda ozelrstiri yapmayi bilsinler

Sanane faşist ? Seni ne ilgilendirir insanların ne yaptığı ? Madem bu kadar umrunda cebinden çalınan paralara yan . İhale adı altında kaçırılan paralara yan , gemiciklere yan , ayakkabı kutularına yan . Sana mı kaldı milletin ayaklanmasını eleştirmek ? Ne haddine senin ? Madem düşünce özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz , bundan sonra sizede düşünce özgürlüğü yok , eleştiri hakkı yok , savunma hakkı yok . Hadi bakalım hodri meydan şimdi kim kimi eziyor ?

Insanlarin evlerinde huzurunu bozmak tencere tavalara vurmak ozgurlukmu sokaga cikip kamu mallarina zarar vermek ne zamandan beri hak, ozgurluk oldu demokratik ulkede yasiyorsun gider sandikta oyunu verirsin

Kim kimin huzurunu bozmuş kardeş ? Ben sana gezi olaylarında yapılan çevreye zarar iyi bişey dedim mi ? Herhangi bi savunma yaptım mı yok .. Ancak ezbere konuşuyosun bana kanıtlarla gel böyle anne babadan öğrenme bilgilerle gelme . Kamu mallarına zarar veriyo adamlar güzel de yapıyolar bak şimdi düşününce en azından paraların nereye gittiği belli ;)

• Face ve twitteri bilmemde youtube benim icin cok onemli ya hem youtube un ne zarari var ki aksine cok yarari var

• Gereksiz amele dolan demiş girme kardeşim zorla seni siteye sokan mı var?takılmazsın twitter da olur biter şahsen twitter kullanmıyorum ve kapatılmasını da istemiyorum, insanları kısıtlamak niye?
  • İstemiyorsanız browser'ınıza twitter.com yazmazsınız olur biter. Size ne arkadaş!
  • Abi sen aynaya falan bakınca yüzün kızarmıyor mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Milletin boşa zamanını öldüren her şey kapatılmalı bence çok iyi oldu. Facebook Uygulaması da bekliyorum.

Akepenin yolsuzlukları çıktı ya tabi rahatsızsınız

AKP'li değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum. Kanun her yerde kanundur.! İnternet ortamı diye kanun olmayacak değil.! Yasal olmayan bir durum varsa hangi site olursa olsun kapatılsın. Kapatılmalı.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)

• Youtube haric herseye destek verebilirim hobilerimi genelde youtubedan takip ederim...

Twittera gelirsek tiki genslerin dedikodu yerinden fazlasi degil umrumda degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

şu an açık olmasını kim sağladı sanıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.