Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.186
Cevap
16
Favori
144.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların özgürce düşüncelerini paylaşabileceği bir platform olmalı. Bu kadar çok sıkı yönetim ile insanların adeta boğazını sıkmak topluma cinnet getirir ve felaketi ortaya çıkarır.
    Herkes farklı düşüncelere sahip, siz bu karşıt görüşlerinin ifade edebileceği yerleri eğer engellerseniz hayatta yenilgiyi çoktan kabul etmiş sayılırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuna kadar destekliyorum.
  • Mesajim dursun blok atilacaklar icin

• Oy verenlere sesleniyorum Allah'dan daha ne istiyonuz Belanızı mı?
     Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)
  • Adam Bakara'ya Makara diyor, bu hala destekliyor
  • Şahsi düşünceni tamamen destekliyorum fakat twitter birçok akademisyenin konuştuğu faydalandığı, birçok yerle ileşimi çok kolaylaştıran bir platfomdu + senin şahsi düşüncene göre kapatılmasa da olur, kapatılmak zorunda değil..
  • Olum kavga etmeyin açılır bir kaç güne. Twitter yönetimi TR kullanicilarini gözden çikaramaz mahkeme kararlarina uyup gerekli linkler kaldirilacaktir.

• Twitter sevmiyorum kullanmiyorum. Ama kapatilmasini destekleyemem. Internet kisitlanmamali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi kapatalım olur mu bizi anca keser böyle giderse
  • Twitter kullanmıyorum ama kapatılmasına karşıyım

• boş şeyler yazıyorlarsa sende okuma o boş şeyleri, bizim o boş şeyleri okuma hakkımız var özgürlugumuz var ve bu yasaklanamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 21 Mart 2014; 1:14:20 >
  • yerinde bir karar. her birşeye örgütleniyorlar.. site değil provakasyon yeri Antony Quinn...
    şimdi sokağa dökülür millet zaten bahane arıyorlar sokaklara dökülmek için sallayın polise taşları
  • Senin özgürlüğün, benim özgürlüğümü kısıtlayamaz. Amele ve işsiz dediğin insanlar kendi istekleri ile o mecrada zaman geçiriyorlardı.
  • Kardeş listeyi güncel tutta ona göre bloklayayım, zahmetten kurtardın bizi eyvallah
  • Sanane kardeşim sen beğenmiyorsun diye milyonlarca kişinin kullandığı Twitter kapanacak ha? Oldu o zaman şu tarafa dönelim biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu isin ne AKP ile ne CHP ile alakasi var. Boyle bir seyi savunabilmek icin ya ergen olmak ya da akilsiz olmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

md_42= Konyalı.

2011 KONYA SEÇİM SONUÇLARI.
    1.AK PARTİ - Adalet ve Kalkınma Partisi %69,63 808.274
    2.MHP - Milliyetçi Hareket Partisi %13,16 152.797
    3.CHP - Cumhuriyet Halk Partisi %10,25 118.957

Hülogcu konyalılar, hadi yallah.

Ben de Konya'lıyım neden böyle dedin ki
    Ateistim orası ayrı tabi.
  • Adamın medeni cesareti takdire şayan ama kapatılmasına bende karşıyım, ne kadar bilgi kirliliği olan bir yer olsa da ve kullanmıyor olsam da faydanılacak şeyleri çok, eften püften şeylerle perdeleyerek işi oldu bittiye getirmişler resmen

• destekliyorum
  • konu sahibi koyun beyler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.