Şimdi Ara

Twitter da ülkemize temsilci atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Candy Crush’un değiştir basketbollusunu yapmışmıydık ?

- Yok harika fikir yapalım.
  • Twitterı en çok kullanan ilk 3 ülkeden biriyizdir kesin. Twitter zaten böyle bir risk almazdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twitter’a bak be! İşi gücü para olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morichannn -- 19 Mart 2021; 12:31:43 >
  • Yorumları okurken baya garipsedim Adamlar çalışanlarımızın can güvenliği diye açıklama yaptılar kaç kere ve adamların gelir modeli "sizsiniz" buna sanki zafer kazanmış gibi yorumlamanız bana mı garip geldi. Ayrıca twitter'ı en çok kullanan 3. Ülke olmadığımız gibi adamların derdi para değil "data" çin'e kafa tutmuş adamlar bizim düşük ücretli reklam gelirimizi ne yapsın. Göstermelik 1-2 çalışan bulacaklar oldu bitti

• Birebir aynı tweet'leri atan robot hesaplara ve eskort telefon numaraları paylaşan hesaplara bir çözüm bulması lazım Twitter'ın. Bir şehir, yer ismi aratıp orasıyla ilgili haber veya paylaşım, herhangi bir şeye bakmak istiyorum ama bir dünya eskort hesabı çıkıyor karşıma. Engellemekten bıktım artık, bitmiyorlar. Sürekli yenileri türüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• WB kullanıcısına yanıt

Aktrollerinde hesabını silmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı yok bizim de bipimiz var
  • gun kullanıcısına yanıt

Devlet yerli uygulamaya destek çıkarsa gerçek habere de ulaşamayız. Geçen devlet destekli aktroller Yaay reklamı yaptılar daha ne yapması gerek devletin ? Twitterı kapatıp insanları Yaay a mı geçirmeye zorlayacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

Evet gerçek bir haber okudum. İçeriği okudunuz mu? Henüz resmi bir açıklama yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Mart 2021; 13:18:28 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Bakalım mahkeme o temsilciden RTE ye iftira/küfür eden birinin bilgilerini istediğinde ne olacak çok merak ediyorum...

Ekşi Sözlük, Donanım Haber gibi başka diğer bolca üyesi olan ciddi kuruluşların arkasında olmalı. Yoksa sosyal ağ sömürgesi olacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.