Şimdi Ara

Twitter'da Oto Takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bişey var mı arkadaşlar bi eklenti veya ayar sayesinde seni takip edenleri otomatik takip edebiliyomusun?

Anında geri takip yazıyor ya, bundan bahsediyorum.

Aslında benim böyle şeylerle işim olmaz ama bi arkadaşım bana akşama kadar twitter'da olmayacagım akşam konuşuruz diye mesaj atmıştı ama onu takip eden yeni kişileri takip ediyor mesala birisi takip edince onu bakıyorum hemen oda takip ediyor bu nasıl oluyor?

• Benim için çok önemli bişey yardımınıza ihtiyacım var.
  • Tweet Attacks Pro, TweetDemon gibi programlar var ama abartmamak gerekiyor.hesap kapatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

Tweet Attacks Pro, TweetDemon gibi programlar var ama abartmamak gerekiyor.hesap kapatılabilir.

Yani böyle bişey var? Çünkü ne zaman biri onu takip etse hemen oda onu takip ediyor.Umrumda değil böyle bi program benim ben online olup olmadığını öğrenmeye çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

quote:

Tweet Attacks Pro, TweetDemon gibi programlar var ama abartmamak gerekiyor.hesap kapatılabilir.

Yani böyle bişey var? Çünkü ne zaman biri onu takip etse hemen oda onu takip ediyor.Umrumda değil böyle bi program benim ben online olup olmadığını öğrenmeye çalıştım.

evet var.başka türlü de yapmış olabilir.sürekli online olmasına gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

quote:

evet var.başka türlü de yapmış olabilir.sürekli online olmasına gerek yok.

Eyv dostum teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.