Şimdi Ara

Twitter'da ki topice hep birlikte yüklenelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylık 100 TL vererek; Ozan, Tarık, Necip, Şener, Yasin, Selçuk, Aytaç vb. izlemek istemiyoruz.

Feghouli = 4.5M€
    Quaresma = 7.M€
    Giuliano = 7.0M€

MPektemek! 4M€
    Tarık Çamdal! 4.5M€
    Alper Potuk! 8M€
    Ozan Tufan! 8M€

Ben Tarık Çamdal'ı, Ozan Tufan'ı, İsmail Köybaşı'nı izlemek istemiyorum.

#YabancıSınırınaHAYIR

• yabancı sınırı gelse Ozan Tufan gibileri ligin süper starı olacak gene avrupa da rezil olacaz.
  • Nezaman Gs kaliteli yabancı topçular almaya başladı iyi kadro kurdu,bunu gören tff ve yardakçıları devreye girdi.Gözü açık olmamız lazım büyük oyunlar oynanıyor,valla ben açıkça söylüyorum başımızdakiler gitmedikçe milli takım 9-0 yenilsin rezil rüsva olsun umrumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu klüpleri bile güzel yabancılar getiriyor.İzlenmez lig falan sınır gelirse.Yerli sınırı gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktı Fener medyası Beşiktaş ve Galatasaray arayı açtı gidiyor. Rıdvanla beraber şöyle bi operasyon başlattılar başarılı olmaları çok üzücü. Demek ki ülke olarak çok kırılganız.
  • tam destek kardeşim
  • Kural değişirse tv üyeliğini iptal edip futbolu takip etmeyi tamamen bırakırım . 2-3 beş para etmez insanın karar verdiği bir organizasyonda piyon olmak istemiyorum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Kural değişirse tv üyeliğini iptal edip futbolu takip etmeyi tamamen bırakırım . 2-3 beş para etmez insanın karar verdiği bir organizasyonda piyon olmak istemiyorum artık

Aynen kardeşim bu kural gelirse ne stada giderim ne de tv de maç izlerim. Süper lig biter benim için.

Avrupa liglerini izlerim. Gerçekten futbol izliyoruz avrupa liglerinde bizim ligdeki gibi türlü türlü oyunlar dönmüyor çoğu ligde.

• Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Lanet İsmail, Ozan, Hak, Volkan'ı izlemek istemiyorum.

• beyler sakin ... relax ...

yabancı kuralının değişmesi imkansız çünkü bu seneki yayın ihalesiyle gelen paraya güvenip bütün takımlar yabancı kontejyanını doldurdu ve en az 3 yıllık sözleşmeler yapıldı . onun için külüpler birliği istemedikçe bu kural değişmez .

bir başka karar merciği ise BEİNSPORT yani yayıncı kuruluş .

bu firma adı sanı bilinmeyen 3.sınıf TR futbolcuları için parayı vermedi bundan sonrada vermez .
  • Arkadasim bu isler twittera falan bakmaz. Padisah var ya heh o ne derse o. Mutlak monarsi var bu ulkede

• #YabancıSınırınaHAYIR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.