Şimdi Ara

Twitter Bu Tweet hassas içeriğe sahip olabilir Uyarısını Çözene 25TL Ödül Vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Twitterımda kripto para teknik analizlerini ve başka şeyler paylaşıyorum. Sektördeki bilgili isimlerden birisiyim ve twittera odaklandım bu aralar. Takipçi sayım beni insanlar keşfettikçe artıyor ama bir problemim var.
    Twitterım dışardan böyle gözüküyor.Paylaştığım her içerik hassas içeriğe sahip olabilir uyarısı veriyor. Bundan dolayı insanlar ilk başta twitlerimin medyasını göremiyorlar ve bundan dolayı takipçi sayısı gelişiminde sıkıntı yaşıyorum.
    Bu durumu nasıl çözebilirim ? Twitter desteğe yazmaya çalıştım ama hiçbir geri dönüş alamadım.

    Ayrıca bu durumun neyden kaynaklanabileceğini düşündüm. Bir keresinde xrp diye bir kripto paranın fiyatı çok çıkınca xrpor* diye bir twit atmıştım. Galiba ondan dolayı twitter beni kara listeye aldı ve her medyama böyle uyarı veriyor.
    Bu sorunu çözmeme yardımcı olacak ilk kişiye bir miktar kripto para hediye edeceğim(25 TL'lik).Twitter Bu Tweet hassas içeriğe sahip olabilir Uyarısını Çözene 25TL Ödül Vereceğim

    Twitter Bu Tweet hassas içeriğe sahip olabilir Uyarısını Çözene 25TL Ödül Vereceğim



  • Arkadaşlar, sorunu kendim araştırarak çözdüm. Çok basit bir ayarı varmış, twitter'ın ayarlarından onu devre dışı bırakınca o uyarı kalktı.
    Konu kilit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.