Şimdi Ara

twitchsdk_32_release.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar.Fm 2017 yüklemek istedim.Forumda eskiden bu hatayla karşılaşan birisini gördüm.Alt tarafa birisi link atmış çözüm için,ben denedim ama olmadı.

Link:http://hatadeposu.com/twitchsdk_32_release-dll-hatasi-cozumu/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sistemim 64 bit.Dll'yi indirip SysWOW64 adlı klasöre attım.Dll'yi fixlemek için Win + R yapıp çalıştırı açtım ve ''regsvr32 twitchsdk_32_release.dll'' yazdım.Ama karşıma bu hata çıktı.İnternette yazan birkaç şeyi denedim ama sonuç alamadım. twitchsdk_32_release.dll hatası

• +Güncel
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

çalıştıra direkt yazmıcaksınız
    çalıştıra cmd yazıp oraya yazacaksınız

Denedim ama aynı hatayı veriyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.