Şimdi Ara

d3dx10_43.dll hatası lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün bir bilgisayar topladım.Eve getirdim kurdum hiçbir problemi yoktu.Ama şu an hiç bir oyuna giremiyorum aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor internetteki herşeyi denedim Direct X 11 kurulu bilgisayarımda mesela resimdeki world of tanks oyununu oyna'ya basıyorum bu hata çıkıyor ve kapanıyor lütfen yardım edin oyun oynamak için bilgisayar aldım hiç bir şeye giremiyorum.

http://e1209.hizliresim.com/11/k/d4fkb.png

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: boracglr

Merhaba arkadaşlar

Dün bir bilgisayar topladım.Eve getirdim kurdum hiçbir problemi yoktu.Ama şu an hiç bir oyuna giremiyorum aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor internetteki herşeyi denedim Direct X 11 kurulu bilgisayarımda mesela resimdeki world of tanks oyununu oyna'ya basıyorum bu hata çıkıyor ve kapanıyor lütfen yardım edin oyun oynamak için bilgisayar aldım hiç bir şeye giremiyorum.

http://e1209.hizliresim.com/11/k/d4fkb.png

Teşekkürler

Sistem geri yükleme yaptıysan oyunların registry kayıtları silinmiştir veya bir sebepten dolayı register çökmüş. Oyunları tekrar kurmayı denedin mi?

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî

• Bilgisayar zaten yeni alındı oyunlar ilk defa yükleniyor.Dün açıyordu gta san andreası bugun açmıyor bu hatanın aynısını alıyorum.World of tanks'da da aynı sorun var ama mta(gta'nın online sürümü ) sorunsuz açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boracglr -- 17 Eylül 2012; 17:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

d3dx10_43.dll
    Yukarıdaki dosyayı indir, arşiv içindeki dll dosyasını "C:\Windows\System32" dizinine koy.

2-3 kere denedim başka linklerden ancak olmuyor acaba koyup bilgisayarı tekrar başlatsam ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin çaresizim oyun için bilgisayar aladım oyun oynayamıyorum.

Oyunları tekrar kurmayı dene...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım edin çaresizim oyun için bilgisayar aladım oyun oynayamıyorum.

Oyunu sildim tekrar indiriyorum ama internetim çok yavaş olduğu için sabaha anca inecek gibime geliyor olmaz ise başka bir çözümü yok mu bu işin tekrar format falan mı gerekir ?

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Oyunu sildim tekrar indiriyorum ama internetim çok yavaş olduğu için sabaha anca inecek gibime geliyor olmaz ise başka bir çözümü yok mu bu işin tekrar format falan mı gerekir ?

Oyunu kurunca düzelir muhtemelen

• Sorunu çözemeyen arkadaşlara çözümü sunuyorum..

DirectX 9.0 yazılımın indirip kurun. İndirdiğiniz programı açtığınızda dosyaları çıkartmak için bir dizin seçin. Açmış olduğunuz dosyalara gelerek Setup'tan kurulum yapın..
  • arkadaşım o dll dosyasının adını direk google ye yaz hiçbir şey eklemeden sonra ilk çıkana gir sanırım sitenin adı dll-files ti burdan d3dx10_43dll fixer diye bir dosya indirir onu kur direk hiçbir şey yapmadan bekle o kendisi dll dosyasını indirip system32 ye atar işlemin bitmesini bekle sonra programı pc den kaldırabilirsin

Orijinalden alıntı: goktug6198

arkadaşım o dll dosyasının adını direk google ye yaz hiçbir şey eklemeden sonra ilk çıkana gir sanırım sitenin adı dll-files ti burdan d3dx10_43dll fixer diye bir dosya indirir onu kur direk hiçbir şey yapmadan bekle o kendisi dll dosyasını indirip system32 ye atar işlemin bitmesini bekle sonra programı pc den kaldırabilirsin

Yeni çıkan oyunlarda Directx 9 dosyalarını atmak işe yaramayabiliyor..

Yukarda anlattığım kesin çözüm yoludur iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 17 Eylül 2012; 19:40:22 >
  • Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ancak bu oyun açılmıyor bilgisayarımda.Dün akşam Valveden bir oyun indirdim gayet iyi çalışıyor world of tanksı da bu sabah tekrar kurdum ama yok açılmıyor direct x 9u kurarkende hata veriyor.Diğer oyunlarımda açılıyor artık ama bu oyunu açamıyorum kendi forumlarına yazacağım bugün bakalım ne cevap verecekler.

Teşekkürler

Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ancak bu oyun açılmıyor bilgisayarımda.Dün akşam Valveden bir oyun indirdim gayet iyi çalışıyor world of tanksı da bu sabah tekrar kurdum ama yok açılmıyor direct x 9u kurarkende hata veriyor.Diğer oyunlarımda açılıyor artık ama bu oyunu açamıyorum kendi forumlarına yazacağım bugün bakalım ne cevap verecekler.

Teşekkürler

Şuan ki sorununu SS olarak anlatırsanız yardımcı olabilir. İlk SS Directx kurarken oluşan hata olsun.
  • Konuyu hortlaşmış gibi olacağım ama konu baki olduğundan ekleme yapayım dedim. Aynı dll hatasını bana verdi. Aşağıdaki adresten DirectX End-User Runtime Web Installer yükleyince sorun çözüldü. Programın dosya yüklemesi biraz uzun sürüyor ama sonuç başarılı.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Sahipsiz olan Vatanın batması haktır sen sahip olursan vatan batmayacaktır. M. Akif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.