Şimdi Ara

Twitchden kesit yükleyerek youtube'Dan para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'Dan görmüşsünüzdür wtcnn şunu izliyor elraen şunu izliyor , askerlik anısını anlatıyor vb. videolar twitch den kesitler alarak yükleyen kanallar var bu kanallara bakıyorum videolarında hayvan gibi reklam var para kazanıyorlar kazandıkları para belki normal yayıncılardan çoktur şimdi benim anlamadığım ben de bu insanlar gibi twitchden video yükledim kanal abonem 3000 4000 saat izlenmem var fakat para kazanma başvurusu onaylanmadı tekrarlanan içerikten , ama bunlar çatır çatur para kazanıyor bunu nasıl yapıyorlar bilen anlayan arkadaşlar anlatabilir mi bana

• Telif yemedikleri surece videolari duruyor.

• Takayashi kullanıcısına yanıt

ama para kazanmalarıda açık özgün içerik yapmıyor ki nasıl para kazanıyorlar onu anlamıyorum youtube nin kuralları var ben kendim bileğimin hakkıyla video hazırlıyorum benim onaylanmıyor bunların onaylanıyor garip

• quote:

Orijinalden alıntı: aloree18

ama para kazanmalarıda açık özgün içerik yapmıyor ki nasıl para kazanıyorlar onu anlamıyorum youtube nin kuralları var ben kendim bileğimin hakkıyla video hazırlıyorum benim onaylanmıyor bunların onaylanıyor garip

Önceden farklı içeriklerle kanalı açmış para kazanmayı açmışlardır. Sonra bu videoları yüklemişlerdir.

• twitch piyasasını iyi takip etmen lazım ne kadar hızlı olup youtube'a atarsan o kadar iyi.Bi ara ''megva'' diye birisi vardı illaki duymuşsunuzdur yayıncıların kesitlerini youtube dan paylaşıyodu.Çoğu yayıncı megvaya yaranmaya çalışıyodu bizide paylaşsında ünlü olalım diye.Sonradan yayıncılar kendi youtube kanallarını açıp megva'ya artık bizi paylaşma dediler adamda mecbur paylaşamıyor artık.

• Treth kullanıcısına yanıt

hocam benim bi ara onaylanmıştı sonra kapatıldı farklı içerik yapmıştım tabi yani yt sürekli takipte o dediğin olmaz

• Benim en çok merak ettiğim konu Twitch yayıncıları neden kendileri YouTube kanalı açıp oraya atmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.