Şimdi Ara

Twitch vs Dolandırıcılık Olayları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün evdeyim YouTube'den komik , oyun vb bazı videolar izliyim dedim ama bilirsiniz ki YouTube sizi bir baştan bir başa götürür önerdiği videolar ile benide Twich dolandırıcılık olaylarına götürdü daha geçen gün paylaşmışlar yok biri çocukların paralarını alıp gitmiş bu Adamı dolandırıcı diye ifşa eden Adamıda başkası ifşa etmiş oda kod satıyorum yada paranızı cs 'de katlayıp size veriyorum demiş ama oda parayı alıp gitmiş abi anlamadığım şey insanların içi Nasıl Rahat Ediyor çoluk çocuğun parasını Nasıl harcıyorlar ve hiçmi korkmuyorlar Ama bence bunlar korkusuz değil çok cahil insanlar videoları izleyin sizde görün ama ben hala anlamadım bunlar neyin kafasını yaşıyor ?!

Edit : İmla düzeltmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 3 Nisan 2016; 2:20:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim yıl olmuş 2016 yok gel itemini çoğaltayım yok ver paranı katlayayım gibi ucuz numaraları yiyenler bana göre dolandırılmayı hakediyor gibi geliyor bunlar hep bilinçsiz kullanıcı olmaktan geçiyor.
  • Geçen gün bende ilgilendim zaten adamın tavırları± iğrenç biri gibiydi onu sevenlerde zaten çocuklardır.

Engellilere vereceğim diye aldım 10k parayı aldı indirdi cebe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarmaLia -- 3 Nisan 2016; 3:19:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin çok doğru ve bence birşey almasalar bile yardım amaçlı bağış yapmaları bile yanlış

@Master-Z

Kardeşim yazdıkların tam okunmuyor başka bi yazı fontunda çıkıyor sorun var sanırım

@KarmaLia

• twitch yayın izlerken belli kuralların olması lazım

1) asla türk yayıncı izleme
    2) uluslararası arenada oynayan ve bu konuda tecrübeli olanları izle
    3) jahrein, oxi gibi ne idüğü belirsiz yayıncıları izleyenlerle fazla takılma
    4) hile kullanan, kullanmaya teşvik edenleri takma

bu dört kuralı her zaman uygularım. sonuç olarak ne dolandırılma ne de hesabın banlanması gibi bir durumla karşılaştım online oyunlardaki 10 küsür senedir. bir kere hesabım banlandı diye hatırlıyorum.
  • 17 yaşındaki ergenleri tehdit eden bir yayıncı vardı shadow of mordor'u 175 tl ye gerizekalı ergenlere kakalamış ayrıca abone olan herkese gta 5 diyip keyleri dağıtmamış.
    Twitch tv de sivilceli ergenlerin ve ilkokulluların üzerinden para kazanan onlarca Türk yayıncı var kafası azıcık çalışan ağlamayı,mafya rolleri yapmayı ve kamera kırarken inandırıcı olmayı azıcık becerebilen herkes Twitch tv deki liseli ergenleri ve ilkokulluları dolandırabilir.
  • Gurt izlicen kufursuz dogru durust yayin gerisi bos

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Kardeşim yıl olmuş 2016 yok gel itemini çoğaltayım yok ver paranı katlayayım gibi ucuz numaraları yiyenler bana göre dolandırılmayı hakediyor gibi geliyor bunlar hep bilinçsiz kullanıcı olmaktan geçiyor.

doğal seçilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar yeni yayın yapmaya başladım. lütfen donate atın çünkü oyuncu koltuğu alıcam tşk.
  • Link atsanizda nasıl bişey görsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde dolandirmak calmak o kadar basitki ve bunu yapan yuzlerce turk cocuk var. Zamaninda fun server kurdugumuzda bayqgi genis bir cocuk kitlesi elde etmistim. Cocuklari kandirip itemlerini aliyorlar. Sonra cocuklar gelip bana anlatiyor. Abi yardim et abi itemimi caldi.

Bir gun ekledim birini dedim niye caldin daha oncede baskasi benimkini caldi artik uyandim bende calacam diyor

Bir taneside ben prof oyuncuyum akni ver macta kullanayim (120 lira) diyip aliyor cocuktan itemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 3 Nisan 2016; 9:12:44 >
  • Bir de dolgulu sutyen giyinip yüzüne kedi bıyığı çizen kızlar var. Bunlar nolacak?

• Hepsi kısa ve net olarak hayatlarını maf ettiklerinin farkında değiller , günü birlik paralar kazanıp hayatlarını bitiriyorlar ama dediğim gibi bu insanlar çok aşırı cahil ileriyi göremiyorlar ama insan unutuyor ama internet unutmuyor Hergün her Dk karşımıza çıkıyor ve he bak bu Adam böyleymiş diyoruz ama onlar bunun farkında değil sanırım

• İmaqtpie
  • Twitch izlemeyi bıraktım şuan daha mutluyum

• oğuz sasi candır<3
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bi ara onada baktım onuda izleyenler çocuk ama o hiç düşünmeden sapık ve bazende saçma hareketler yapıyor , sen şakayı anlayabilirsin ama ailesi hiç ilgilenmemiş ne doğru ne yanlış bilmeyen küçük Çocuklarda izliyor onu keşke biraz daha dikkatli olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Kardeşim bi ara onada baktım onuda izleyenler çocuk ama o hiç düşünmeden sapık ve bazende saçma hareketler yapıyor , sen şakayı anlayabilirsin ama ailesi hiç ilgilenmemiş ne doğru ne yanlış bilmeyen küçük Çocuklarda izliyor onu keşke biraz daha dikkatli olsa

her zaman öyle değil bak en son yayına meselahttps://www.younow.com/oguzsasi
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bakıyorum kardeşim 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

oğuz sasi candır<3

Helal lao.
    Pc olmamasina rağmen Sasi yi izliyorum youtube dan.
    Gerisi Çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.