Şimdi Ara

Twitch vs Dolandırıcılık Olayları ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

İmaqtpie

bu yorumu niye attım hiçbir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Kardeşim yıl olmuş 2016 yok gel itemini çoğaltayım yok ver paranı katlayayım gibi ucuz numaraları yiyenler bana göre dolandırılmayı hakediyor gibi geliyor bunlar hep bilinçsiz kullanıcı olmaktan geçiyor.

bak simdi kardes, itemi alip yere atiyorsun ama evet yada hayira basmiyorsun, sonra attigin itema sag tiklayip evete tikliyorsun ve item 2 tane oluyor, sevabina banada 1-2 tane verirsin artik

bu arada adim merve, oyuna yeni basladim ama item lazim, off cok zor yaa item kasmak

• abi twitch izlemek bana zor geliyor,yayın saatlerini takip edicem falan. bide hayatından o kadar zaman çalıyor. canlı izlemek ayrı bi duygu tabi ki ama ne bileyim. en fazla csnin final maçını falan izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=kIQpVqlAZFQ

yazık oldu adama
    ne saçma şey lan
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    ben hatırlıyorjm birine baya bi para vermişitm knight oynarken dupeliyip geri vericekti ahahaha tabi paraları alıp kaçtı oyun parası tabi koymuştu baya ama çocuktum ya ahahaha

veee bazı oyınlat hariç twich izlemek çok saçma sonradan oynuyacağım oyundan niye spolier yiyim ya hadi cs dota lol bunlar farklı kategori büyük maçlar izlemenilir ama fallout olsun rpg tarzı oyunları izlemek mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 22 Ağustos 2016; 10:43:12 >
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada izlenebilir türk yayıncılar da olabiliyor bazen. Şuan tam olarak isim hatırlamıyorum ama hearthstone izlerken bazen 1-2 yayıncı karşıma çıkıyor adam hem en üst ligde güzel oynuyor hem de oyunu anlatarak ne hangi durumda ne yapılması gerektiğini söyleyerek oynuyor. Zaten bu yayınları az kişi izlediği için oyun hakkında sorduğum sorulara da düzgün cevaplar alabiliyorum

• twichde bi jahreini izlerim arada zeoon falan ama jahrein işini iyi yapan yayıncılardan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.