Şimdi Ara

Twitch Videolarını Sub olmadan izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
8
Favori
14.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pogu.live sitesine giderek izlemek istedğiniz yayıncının kullanıcı adını yazarak istediğiniz çözünürlükte kayıtlı videolarını sub olmadan izleyebilirsiniz.Böylece gereksiz twitch yayıncılarına para ödemenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 15 Nisan 2021; 18:44:30 >

• Film çekenler ile twitch yayıncılarını nasıl aynı kefeye koyabilirsin.En kötü filmin bile çekimleri haftalar sürer.Yüzlerce insan çalışır yapımında.Senaristi var.Yönetmeni var.Var allah Var.Emek harcarlar.Twitch yayıncıları ise ya sohbet videosu çekiyorlar yada oyun oynuyorlar onu yayınlıyorlar.Böyle içerik(!) çıkaran insanlara para verilmez.Oturdukları yerden gereksiz para kazanıyorlar.Hak etmiyorlar.

Yapay Zekanın Yanıtı

Twitch Videolarını Abone Olmadan İzleme

Twitch'te sadece abonelerin izleyebileceği özel videolar ve yayın geçmişlerine erişmek isteseniz de abonelik ücreti ödemek istemiyorsanız, bunu yapabileceğiniz birkaç yöntem mevcuttur.

Yayın Geçmişini İzleme:

• Yayıncıların çoğu, son 60 günlük yayınlarını ücretsiz olarak izlenebilir hale getirir. Bu yayınlar, Twitch'in "Videolar" sekmesinde bulunabilir.

Abonelere Özel Videoları İzleme (Pogo Live):

• Pogo Live, Twitch abonelere özel videoları ücretsiz olarak izlemeyi sağlayan bir üçüncü taraf hizmetidir. Pogo Live ile abone olmadan önce yayıncıların özel videolarına erişebilirsiniz.

Twitch Geçmiş Yayınları İzleme Siteleri:

• TwitchLeecher, StreamRIP ve Streamtape gibi siteler, Twitch yayınlarının indirilebilir bağlantılarını sağlar. Bu siteleri kullanarak geçmiş yayınların tamamını veya bölümlerini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Twitch'in hizmet şartları, abonelere özel videoları veya yayın geçmişini indirmek veya yeniden yayınlamak için üçüncü taraf yazılımların kullanılmasını yasaklar.
    • Twitch geçmiş yayınları izleme siteleri güvenilir olmayabilir ve kötü amaçlı yazılım içerebilir. Bu siteleri kullanırken dikkatli olun.

Twitch videolarını abone olmadan izlemenin yukarıda belirtilen yöntemleri yasa dışı veya Twitch'in hizmet şartlarına aykırı değildir. Ancak bu yöntemleri kendi sorumluluğunuzda kullanmanız gerektiğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vay rahmetli Barış abi hemşerim benim.

Yalancı Yarim'i ufakken izlemiştim. 2-3 sene önce tekrar bitirmiştim. Şimdi izlemeye yüreğim dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 12 Nisan 2021; 17:18:40 >
  • up geniş kitlelere yayılsın

• oha cok güzel

ama deletedvideolar için VOD id istiyor o ne nasıl buluruz acaba?

• guzel

• up geniş kitlelere yayılsın

• Kendi bilgisyarımda denicem, eğer doğruysa çağ değiştirmiş olabilirsin. Yanlışsa fena olur ama ha. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch.tv yayın sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Vay rahmetli Barış abi hemşerim benim.

Yalancı Yarim'i ufakken izlemiştim. 2-3 sene önce tekrar bitirmiştim. Şimdi izlemeye yüreğim dayanmaz.

Gerçekten bırakıp gittimi şimdi? Bunca aldırmazlığın, yağmanın tam ortasında bir avuç sürmeli bakış, öyle yakın, cana öyle yakın... Öyle temiz,asi ve kırılgan... gitti şimdi! rüzgarlarla taranmış saçlarını ,sesini ,yüzünü ,gülüşünü alıp gitti...Ama genç ömründen kat be kat çok bıraktıkları ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Kendi bilgisyarımda denicem, eğer doğruysa çağ değiştirmiş olabilirsin. Yanlışsa fena olur ama ha. 

niye yanlış olsun hocam son 60 gündeki twitch yayınlarını izleyebilirsin sadece yayıncının kullanıcı adını yazman yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

niye yanlış olsun hocam son 60 gündeki twitch yayınlarını izleyebilirsin sadece yayıncının kullanıcı adını yazman yeterli

Alıntıları Göster

donuyor hocam videolar ya akıcı değilki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

donuyor hocam videolar ya akıcı değilki

Alıntıları Göster

çözünürlüğü düşür tekrar search e bas videoya tekrar tıkla bir de öyle izle

• görmeyen duymayan kalmasın upppp

gereksiz twitch yayıncılarına para kazandırmayın

• uppp

• quote:

görmeyen duymayan kalmasın upppp

hocam böyle twitch ile ilgili bundanbaska siteler uygulamalar biliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Alıntıları Göster

şimdilik sadece bu

• quote:

görmeyen duymayan kalmasın upppp

gereksiz buldugun birini neden izliyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

gereksiz buldugun birini neden izliyorsun ?

Alıntıları Göster

izlemiyorum ki izleyenler de lafım yok ama bu gereksizlere para kazandırmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Alıntıları Göster

buldum bir tane daha

• quote:

izlemiyorum ki izleyenler de lafım yok ama bu gereksizlere para kazandırmasınlar

Alıntıları Göster

film cekenlerde gereksiz mi hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.