pogu.live sitesine giderek izlemek istedğiniz yayıncının kullanıcı adını yazarak istediğiniz çözünürlükte kayıtlı videolarını sub olmadan izleyebilirsiniz.Böylece gereksiz twitch yayıncılarına para ödemenize gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 15 Nisan 2021; 18:44:30 > |
Twitch Videolarını Sub olmadan izleme

-
-
Vay rahmetli Barış abi hemşerim benim.
Yalancı Yarim'i ufakken izlemiştim. 2-3 sene önce tekrar bitirmiştim. Şimdi izlemeye yüreğim dayanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 12 Nisan 2021; 17:18:40 > -
up geniş kitlelere yayılsın
-
oha cok güzel
ama deletedvideolar için VOD id istiyor o ne nasıl buluruz acaba?
-
guzel
-
up geniş kitlelere yayılsın
-
Kendi bilgisyarımda denicem, eğer doğruysa çağ değiştirmiş olabilirsin. Yanlışsa fena olur ama ha.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Vay rahmetli Barış abi hemşerim benim.
Yalancı Yarim'i ufakken izlemiştim. 2-3 sene önce tekrar bitirmiştim. Şimdi izlemeye yüreğim dayanmaz.
Gerçekten bırakıp gittimi şimdi? Bunca aldırmazlığın, yağmanın tam ortasında bir avuç sürmeli bakış, öyle yakın, cana öyle yakın... Öyle temiz,asi ve kırılgan... gitti şimdi! rüzgarlarla taranmış saçlarını ,sesini ,yüzünü ,gülüşünü alıp gitti...Ama genç ömründen kat be kat çok bıraktıkları ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046Kendi bilgisyarımda denicem, eğer doğruysa çağ değiştirmiş olabilirsin. Yanlışsa fena olur ama ha.
niye yanlış olsun hocam son 60 gündeki twitch yayınlarını izleyebilirsin sadece yayıncının kullanıcı adını yazman yeterli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498niye yanlış olsun hocam son 60 gündeki twitch yayınlarını izleyebilirsin sadece yayıncının kullanıcı adını yazman yeterli
Alıntıları Gösterdonuyor hocam videolar ya akıcı değilki
-
quote:
Orijinalden alıntı: YigitErkin20donuyor hocam videolar ya akıcı değilki
Alıntıları Gösterçözünürlüğü düşür tekrar search e bas videoya tekrar tıkla bir de öyle izle
-
görmeyen duymayan kalmasın upppp
gereksiz twitch yayıncılarına para kazandırmayın
-
uppp
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498görmeyen duymayan kalmasın upppp
hocam böyle twitch ile ilgili bundanbaska siteler uygulamalar biliyormusun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Dayshocam böyle twitch ile ilgili bundanbaska siteler uygulamalar biliyormusun
Alıntıları Gösterşimdilik sadece bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498görmeyen duymayan kalmasın upppp
gereksiz buldugun birini neden izliyorsun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalockgereksiz buldugun birini neden izliyorsun ?
Alıntıları Gösterizlemiyorum ki izleyenler de lafım yok ama bu gereksizlere para kazandırmasınlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Dayshocam böyle twitch ile ilgili bundanbaska siteler uygulamalar biliyormusun
Alıntıları Gösterbuldum bir tane daha
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498izlemiyorum ki izleyenler de lafım yok ama bu gereksizlere para kazandırmasınlar
Alıntıları Gösterfilm cekenlerde gereksiz mi hocam
En Beğenilen Yanıtlar

Film çekenler ile twitch yayıncılarını nasıl aynı kefeye koyabilirsin.En kötü filmin bile çekimleri haftalar sürer.Yüzlerce insan çalışır yapımında.Senaristi var.Yönetmeni var.Var allah Var.Emek harcarlar.Twitch yayıncıları ise ya sohbet videosu çekiyorlar yada oyun oynuyorlar onu yayınlıyorlar.Böyle içerik(!) çıkaran insanlara para verilmez.Oturdukları yerden gereksiz para kazanıyorlar.Hak etmiyorlar. |
Benzer içerikler
- gözün içinden çıkan beyaz iplik
- satranç hile programı
- savcılık tarafından el konulan telefon ne zaman iade edilir
- namık tatlısı
- dupont orjinallik sorgulama
- p**** videoları
- 6.8 inç telefonlar
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- çay emojisi
- discord yapay zeka çizim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X