Şimdi Ara

twitch tam ekran donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar twitchde yayın izlerken tam ekrana aldığımda yayını donma yapıyor, hiç bir türlü ekrandan çıkamıyorum .
    Yayından ses geliyor ancak ekran donuyor.Pc yı power tuşundan basılı tutarak kapatabılıyorum
    Sorunla alakalı yardım edersenız mınnettar olurum.

Twitch Tam Ekran Donma Sorunu

Twitch'te tam ekran modundayken donma sorunları yaşıyorsanız, bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç adım vardır.

Nedenleri:

• Yavaş internet bağlantısı
    • Eski veya uyumsuz grafik sürücüleri
    • Aşırı yüklenmiş sistem kaynakları
    • Tarayıcı eklentileri veya uzantıları
    • Twitch sunucularındaki geçici kesintiler

• İnternet bağlantını kontrol et: Yeterli bant genişliğine sahip olduğundan ve sorunlara neden olabilecek kesintiler olmadığından emin ol.
    • Grafik sürücülerini güncelle: En son grafik sürücülerinin yüklü olduğundan emin ol. GPU üreticisinin web sitesinden en yeni sürücüleri indirebilirsin.
    • Sistem kaynaklarını boşalt: Arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları kapat ve bellek kullanımını azaltmak için web tarayıcında açık sekmeleri sınırla.
    • Tarayıcı uzantılarını devre dışı bırak: Twitch'te donmaya neden olabilecek eklentileri veya uzantıları devre dışı bırakmayı dene.
    • Twitch sunucularının durumunu kontrol et: Twitch sunucularında geçici kesintiler olup olmadığını kontrol etmek için Twitch durum sayfasını ziyaret et.

Yukarıdaki adımlar genellikle Twitch tam ekran donma sorununu çözmeye yardımcı olur. Sorun devam ediyorsa, sorunu daha ayrıntılı olarak teşhis etmek için bir destek bileti oluşturman gerekebilir.

Unutma, bu adımlar yalnızca Twitch tam ekran donma sorununu gidermek içindir. Farklı donma sorunlarına neden olan başka faktörler olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var muhtemelen son güncellemelerden biriyle alakalı ama çözemedim uplayalım.Belki bir çözüm gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerMeister_

operadan gırıyorum donmuyor
    Donmadan kasıt kasma değil de mi?Pc tepki vermiyor ve sadece full screen de oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen tam ekran ızlemeye basladıgımda bır sure sonra ekran donuyor esc ıle tam ekran modundan cıkamıyorum, daha dogrusu pc hiçbir konutu algılamıyor.Arka planda yayuının sesi geliyor ancak görüntü donuyor.Opera kullanıyorum artık sıkıntım yok.
    Oncelıkle ekran kartından sanmıstım drıver guncellemesı yaptım ancak duzelmedı
    3,5 senelık pc hıc format atmamıstım , format atmanın ıyı gelebılecegını dusundum ancak atmadan dedıgım gıbı opera ıle çözdüm olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 12 Nisan 2019; 15:52:20 >

Orijinalden alıntı: DerMeister_

aynen tam ekran ızlemeye basladıgımda bır sure sonra ekran donuyor esc ıle tam ekran modundan cıkamıyorum, daha dogrusu pc hiçbir konutu algılamıyor.Arka planda yayuının sesi geliyor ancak görüntü donuyor.Opera kullanıyorum artık sıkıntım yok.
    Oncelıkle ekran kartından sanmıstım drıver guncellemesı yaptım ancak duzelmedı
    3,5 senelık pc hıc format atmamıstım , format atmanın ıyı gelebılecegını dusundum ancak atmadan dedıgım gıbı opera ıle çözdüm olayı.
    aynı sorun bende de var çözebildin mi sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Sonrası Ekran Kararma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı sorundan müzdaribim.Şuan da bir rahatlama geldi bende benim pc de sorun var zannediyordum.Gerçekten ne yaptıysam olmadı.İşin ilginç tarafı bazen oluyor bazen olmuyor.

Sıkıntı şu kurtulmanın tek yolu bilgisayar düğmesine basmak ama o da pc ye zarar veriyor her seferinde.Umarım çözüm bulunur yakın zamanda.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.