Şimdi Ara

Twisted Fate buff gelmelimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim düşüncem küçükde olsa bir buff gelmeli çünkü kullanabildiği 2 skili var pasifi hariç şöyle düşünüyorum
    1-e skiline bir buff gelip %10 daha fazla büyü hasarı
    2-ultisini kullandıktan sonra 7 saniye boyunca %15 daha fazla büyü hasarı verir.
    Böyle bir buff gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta twisted fate oyun başlarında yeterince güçlü bir hero değil.
    Sizlerinde bu konu hakkında fikirlerini almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w sindeki cd nerfü çok etkiledi bence.zorlaştı baya.eskisi gibi w yi kitleyip ultı atma olayı yok
  • karşıma geldiğinde bazen lane'i dar ediyor bazende kolayca domine ediyorum lane'imi kişiden kişiye göre değişir yukarda arkadaşın dediği gibi w nerfü etkiledi baya .
  • Earlygamede pek hasar yok 2 skill hasar verdigi icin. E skilli degisebilir ya da gelistirilebilir. Ama latede kasilinca cok op oluyo. E ye damage yuklenirse w ve q nun verdigi damage azaltilmali yoksa cok guclu olur. Ama bir seyler yapilmali bence de

• early farm late hayvani burst carry GG
  • bence dengeli şuanda sadece e nerfü geri alınabilir ufak bi iyileştirme olması açısından
  • Tf halihazırda çok iyi bir durumdayken dediğin küçük olmayan hayvani buff gelirse oyunun en opu olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen binaya ilettim yarın sabaha patch atıyoruz kardeşim k bakma.

Not: TF op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Tf halihazırda çok iyi bir durumdayken dediğin küçük olmayan hayvani buff gelirse oyunun en opu olur.

Riot bunu düşünerek buff yapar umarım.Heimerdinger gibi bir buff gelirse dediğin gibi oyunun en op herosu yapar

• Senin dediğin şekilde buff gelirse zaten adcye tek atıyor latede bu şekilde yarım atar.Anca w'yu eskisi gibi yaparlar.

Tf'ye kadar ryze'a buff atsınlar madara oluyor lane'de
  • Şuanda iyi durumda zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Şuanda iyi durumda zaten

6level olduğunda bir fizz kassadin kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Zaten w su nerf yedi ufak bir buffla halledilebilir gibi geliyor

• Hafif bir buff gelirse gayet iyi olurdu bence.
  • bufflarlarsa penta ban yer yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Şuanda iyi durumda zaten

6level olduğunda bir fizz kassadin kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Zaten w su nerf yedi ufak bir buffla halledilebilir gibi geliyor

Başladılar yine fizz kassadin ahri örnegi vermeye ya Allah aşkına başka champ oynayın artık örnek verdiğin champlardan hangisi 5 sn de bir 2 sn lik stun atıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tf kesinlikle yerinde bir karakter early biraz sıkıntı çekebilirsin ancak alışınca nasıl adam harraslanıp yanı sıra farm yapacagını öğrenirsin. Misaya izlemeni öneririm veya twitch tvde bile oynayan görürsen yapış.
  • Hasara ihtiyacı yok çok fazla late de vuruyor.W nerfü geri alınsın yeter.
  • Dmg düşür E pasife a.s ver W cd düşür arkadaşım tf zaten q-w lich bane başka işi yok ulti felan gösteriyor heryeri yakala felan ama o kadar kendine bi katkısı yok stun seçip ulti basıp adamın yanına gidiyorm bir adım atıyorum stun kartının süresi bitiyor team fighta önünde önderlik eden bi cc karakteri yoksa zaten rahat eritiyorlar erimemesi için o stun kartı basılı tutar gelen oldumu ona sallardık artık oda olmuyor adam geldimi seçmek zorundasın cd nerfi attıya riot bişey demiyorum
  • Dibine birisi ilişti mi kaçışı yok ben kaçışı olmayan heroları pek sevmiyor yapamıyorum bunun ile ilgili bir şey olsa
  • Gerek yok bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.