Bildirim
Twist of fate (parody)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cipsimi aldım yorumları izliyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Merhabalar,
Açmış olduğunuz konu aylar öncesinden açılmıştır. Arama yapıp öyle açmanızı öneririm.
İyi forumlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BU AVATARIN TÜM HAKLARI KNOCK CODE'A AİTTİR -
Sen aşmışsın artık. Kaç yildir magmanin içindesin ?
Usta bari buna magara de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Kazanan kavramı var olduğu sürece bir kaybeden var olmaya mahkumdur.''
-Uchiha Madara -
Noc ' un Darknes diyişine kahkaha attım
Gerisi böyle
_____________________________ -
Ahahaha, çok güldüm ya buna ihtiyacım vardı çok sağol
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hiç gülmedim.Limonata katıldı yorumlar bekleniyor. _____________________________
"Never lost a fair game... or played one." -
Ehe Darknıs
_____________________________ -
Baron çok gerçekçi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yazacak bir şey bulamadım sadece .. _____________________________ -
Garen kata trya güldüm. _____________________________ -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dostum 1 senelik forum hayatımda hiç mağara demedim ama bu ağır mağara olmuş artık _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pen is big
Merhabalar,
Açmış olduğunuz konu aylar öncesinden açılmıştır. Arama yapıp öyle açmanızı öneririm.
İyi forumlar :)
+1 Temiz çalışmış arkadaş :)_____________________________ "Sneaky Sneaky" -
daha önce görmemiştim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler