Şimdi Ara

## Twintech GeForce GTX 280 Modelini Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Twintech GeForce GTX 280 Modelini Duyurdu ##

Nvidia'nın resmi lansmanını geçtiğimiz hafta Pazartesi günü gerçekleştirdiği GeForce GTX 280 için yeni bir model haberi de Twintech firmasından geldi. Firmanın hazırladığı yeni model Nvidia'nın referans tasarımını ve standart saat hızlarını baz alıyor. 512-bit bellek veri yolu, 1GB 0.8ns GDDR3 bellek ve 240 adet paralel işlem birimine sahip olan kart bilindiği üzere 65nm üretim teknolojisi ile hazırlanan 1.4 milyar transistörlü GT200 gpu'sunu esas alıyor. 602MHz gpu, 1296MHz shader ve 2214MHz bellek saat hızlarına sahip olan ekran kartı üzerinde biri 6pin diğeri ise 8pin'lik iki adet PCIe güç konnektörü yer alıyor. DirectX 10 desteği sunan ayrıca PCIe 2.0 uyumluluğunu bulunan ekran kartı yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. Çoklu ekran kartı kullanmak isteyenler için SLI ve Triple SLI üzerinden 2 ve 3 kartlı konfigürasyonlara da izin veren Twintech GeForce GTX 280 bilindiği üzere CUDA ve PhysX desteği de sunuyor. Kartın fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

• Kartın uzunluğu

Haber için sağol @fx57
  • Haberler gelmeye devam ediyor ama fiyatı da türkiyede 811$ + kdv

sli maliyeti 1600$
    tripel sli 2.400$

kaç kişi bu parayı verir çok merak ediyorum.

GTX 280
  • Kağıt gibi kart
  • evet uzun biraz 811 dolar +kdv 100 bilmem kaç dolar.cık cık cık
  • Zotac gelmiş hepsiburadaya. Kart taksitle 858,85 USD + KDV = 1.251,59 YTL (KDV Dahil) sadece yuh diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

Haberler gelmeye devam ediyor ama fiyatı da türkiyede 811$ + kdv

sli maliyeti 1600$
    tripel sli 2.400$

GTX 280

novabilgisayar'da MSI N260GTX-OC 355 $ + KDV, MSI N280GTX-OC 575 $+KDV, GeCube HD 4850 199 $+KDV (ön sipariş)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kart cok ince gibi geldi up uzun olmasından galiba ve acısal cekimden dolayı gerek yok artık gtx280 e fazla bu kadar cesit anlamsız 3 ay sonra gt200b versiyonu önemli olucak bu seride
  • yalnız fotoyu öyle bi çekmişler ki.. sanki karton maket gibi durmuş ya da ekran kartından çok belleği de andırıyor!
  • evet kartlar gelmeye başladı ama gerçekten alacağımız kartlar denendikten sonra belli olacak
  • bu kart alınmaz elbette
  • artık sadece izleyici olarak takılıyorum donanım takip edip para yetiştirmeye çalışmaktan ne hal nede para kaldı :)

şimdi alınacak tek kart hem bütçe hemde performans 8800gt idare eder hemde fazlasıyla baksanıza biz dx10 ile tanışamadık microsoft dx11 i tanıtmaya başlıyor...
  • diger kartlarla aynı yorum CTRL+V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 21 Haziran 2008; 16:24:46 >
  • Şaka gib yaw fiyata bak. Türkiyeye bence göndermesinler. Bu kartı alacağına 4870 ten quad cf yaparım. daha karizma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

Haberler gelmeye devam ediyor ama fiyatı da türkiyede 811$ + kdv

sli maliyeti 1600$
    tripel sli 2.400$

GTX 280

+ 1500w-2000W arası PSU + darboğaz yapmayan extreme işlemci + nforce 790i - 780i anakart = en az 5000$
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Kartın uzunluğu

Haber için sağol @fx57

• quote:

Orjinalden alıntı: serdarbasar

artık sadece izleyici olarak takılıyorum donanım takip edip para yetiştirmeye çalışmaktan ne hal nede para kaldı :)

şimdi alınacak tek kart hem bütçe hemde performans 8800gt idare eder hemde fazlasıyla baksanıza biz dx10 ile tanışamadık microsoft dx11 i tanıtmaya başlıyor...

açıkçası biraz fazla izleyici olarak kalmışsınız. 4850 ekran kartları 8800 leri sildi piyasadan. 200 dolara 9800lerle kapışılıyor. ayrıca 8800ler hgala dx10 kullanırken atiler 10.1 kullanıyor. tabi başka artılarıda mevcut
  • bu kartların tipi ne acaip yav hep sli yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.