Şimdi Ara

Twicht yayını yapmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler asgari ücretle inanin olmuyor. Maasim yatti ama oto odeme ile elektrik dogal gaz telefon internet(wifi) ile yarısi ucmus. Aksam da kira vereceğim. Daha su parasi var. Sonra ölmemek için gida alisverisi yapilacak. Yol da var. Ee bana harçlık?
    Aksamlari twitch yayini açıp oyun oynamaya karar verdim. Hic değilse 20-30 tl toplarsam iyi.
    Ayni yayını da youtubeye koyarim.ordan da gelir bi şeyler.
    Ne yapayim dostlar el mahkum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• trmeto kullanıcısına yanıt
    Eskişehir

• Twitch yayinindan para kazanmak icin one cikan ozelliklerin olmasi gerekiyor, oynadiginda oyunda high rank olmak olsun, ortalama ustu ama insanlardan farkli bir ozellik olsun, seksi bir kiz olsun, bir sekilde baska bir yayinci da on olana cikmis olmak olsun, bu tarz seyler. Sadece oyun oynayan ortalama bir insansan para kazanamazsin ne yazik ki.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Anladim. Bi tane koca göğüslü kız olsa iyi para kasarim herhalde demi?

• sen aç panpa bak ben izlerim
  • Ben de uzun süredir açmayı düşünüyorum hocam. Hatta ilk youtubeda whyshy tarzı bir kanal açıp öyle geçelim diyoruz arkadaşlarla çünkü pc toplayacak para yok herkes de. Ama mırın kırın ediyorlar galiba tek başlayacağım bir süre sonra ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whyshy bilmem de ben haldur huldur dalacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir yayıncı şöyle bir taktik vermişti 200 300 para biriktir. Sonra oynadığın oyunlarda en çok izleyicisi olan kanallardan birine abone ol ve bağış yap. Sonra o arkadaş senin kanalın reklamını yapsın ordan yürürsün.

• Twitch'den para kazanamazsınız tanıdığınız yoksa zor iş.

Bügün baktığında türkiyedeki tüm büyük yayıncılar diğer büyük yayıncıların arkadaşı, yancısı onlar istemeden siz asla para kazanamaz veya izlenemezsiniz

Youtube yapmanız daha mantıklı dicem ondada bot basmazsan bir yere gelemiyorsun.

Yani kolay değil ikiside.
  • bir yerde reklamının yapılması / kendini duyurman daha sonra gelen kişileri de tutabilmen gerekiyor. twitch'de en fazla 50 kişi para kazanıyordur gerisi boş. zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Ben de uzun süredir açmayı düşünüyorum hocam. Hatta ilk youtubeda whyshy tarzı bir kanal açıp öyle geçelim diyoruz arkadaşlarla çünkü pc toplayacak para yok herkes de. Ama mırın kırın ediyorlar galiba tek başlayacağım bir süre sonra ben de.

aha whyshy şerefsizim benim aklıma gelmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bir yerde reklamının yapılması / kendini duyurman daha sonra gelen kişileri de tutabilmen gerekiyor. twitch'de en fazla 50 kişi para kazanıyordur gerisi boş. zor iş
    hocam sizin geyiklerle ilgili olayınız ne? steam sayfanızda da hep geyik var 2₺lik oyunu 170 saat oynamışsınız? avcı mısınız?
  • Vallahi aynı kafadayız.Benim arkadaşlarda burun kıvırıyor tek kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Vallahi aynı kafadayız.Benim arkadaşlarda burun kıvırıyor tek kaldım
    Biz beraber başlayalım hocam

• olumsuz olmaya gerek yok, denemeden bilemezsin
  • birkac sene olsa olur derdim de bu saatten sonra bir farkliligin olmadan zor.
    ha meme acsan olur derdim ama erkeksin muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur çok iyi olur hemde 🤙🏻

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Dostum, ne yapacağımı sapittim inan. Ev kirasını verdim. Geldim eve. Cebime baktim tam 1 aylık param toplam 347.5 tl. Öğle yemeği isverene ait allahtan.
    Günlük 10 tl harcamam gerek. Daha eve yiyecek alışverişi yapmadım. Insaallah ekstra masraf cikmaz.
    Yola da para vermiyorum paso yürüyorum artik oradan da kıstım.
    Biraderden pc yi istedim yarin kargolayacak .
    Zula oyununa başlayalım dedik bikac kisi. E spor lig takim falan varmis iyi para veriyorlarmış belki çıkar umuduyla başlayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.